uhvatili ih paparazzi

Istinita priča o kaotičnoj ljubavi! Romantične scene Anne Hathaway i Jareda Leta na pješčanoj plaži

Baš poput kakvog idiličnog obiteljskog odmora doimala se scena na plaži u kojoj su glavni protagonisti slavni oskarovci Jared Leto i Anne Hathaway, koji su u romantičnim opravicama i s osmijehom na licu trčkarali s djecom na pijesku.

Atlantic beach u New Yorku neodoljiva je kulisa za snimanje romantičnih obiteljskih scena kakve su proteklih dana ondje snimali oskarovci Jared Leto (49) i Anne Hathaway (38) za novu mini seriju „We Crashed”, zasnovanu na istoimenom podcastu. Serija snimljena prema istinitoj priči emitirat će se na Apple TV-u.

Jared Leto i Anne Hathaway glume bračni par koji je sudjelovao u pokretanju jednog od najisplativijih startupova na svijetu, a serija prati prati pohlepan uspon i neizbježan pad start-upa WeWork i kontroverznog izvršnog direktora Adama Neumanna, narcisa čija je kaotična ljubav sve to omogućila. Hathaway će glumiti njegovu suprugu i suosnivačicu Rebeku Neumann. Obje zvijezde će također biti zaslužne za izvršnu produkciju serije čiju režiju vode John Requa i Glenn Ficarra. Premijera još nije najavljena, ali fanovi je čekaju s nestrpljenjem.

Anne Hathaway: 'Nije problem ovisnost o alkoholu već užasni mamurluci'

image
JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ovih dana snimaju obiteljske scene na plaži, gdje su osim fanova na strogoj udaljenosti i dežurni paparazzo fotografi kako bi ovjekovječili svaki korak slavnih glumaca i zavirili iza kulisa. Filmski supružnici otprije su prijatelji pa na ovom setu spajaju ugodno s korisnim.

image
JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nitko kao Jared Leto! Neprepoznatljiv je u filmskoj sagi o Guccijevima, no to je tek mali dio onoga što može

Linker
19. travanj 2024 08:41