Samozatajna sportašica

Iva Majoli u sretnoj je vezi: S markantnim talijanskim poduzetnikom našla je ‘mirnu luku‘

Bivša tenisačica od prijatelja i bližnih ne krije da je već neko vrijeme sretna u ljubavi.

Bivša tenisačica i poduzetnica Iva Majoli navodno već neko vrijeme ima novog partnera, u vezi je s magistrom ekonomije Fabiom Cavinatom iz Italije. Kako piše 24 sata vezu su im potvrdili Ivini prijatelji. "Fabio je njena mirna luka", potvrda je došla od strane prijatelja, a o Ivinom ljubavnom životu već tjednima bruje zagrebački kuloari.

Zanimljivo je da Iva na društvenim mrežama ne krije kako se s Fabiom intenzivno druži, no u komentarima nije službeno potvrdila narav odnosa.

image
Iva Majoli sretna je s markantnim Talijanom
VLADO KOS/CROPIX

"Ljubavni život nikada neće kriti jer poput pravog sportaša igra otvorenih karata, no također ne želi o privatnom životu", kazala je Iva Majoli u razgovoru za 24 sata.

Čitajte i: Široki osmijesi i ležerno izdanje! Iva Majoli nikad nije izgledala sretnije, kumuje li tome i jedna njezina odluka?

Iva ima zatvoreni Instagram profil za javnost, no oni koji su joj prijatelji mogu vidjeti kako je s Fabijom pozirala na Mljetu, dva dana nakon svog 44. rođendana ovog kolovoza. Prije desetak dana družili su se u Padovi, gdje su zaigrali tenis, zatim su otputovali u Monte Carlo i Veronu gdje su pozirali s većim društvom nakon večere. Ivin odabranik vlasnik je tvrtke koja se bavi trgovinom i financijama.

Iako je često možemo vidjeti na zagrebačkoj špici, Majoli ćemo rijetko vidjeti u javnim istupima ili intervjuima. Davnih dana odlučila je da će o privatnom životu pričati što manje, a odluka da život živi daleko od medija i javnosti zaista joj se, čini se, isplatila.

Linker
13. travanj 2024 23:37