ČISTA LJUBAV

Ivan Herceg dobio otkaz u popularnoj seriji: Već su mu pronašli zamjenu

Zagrebački glumac koji je trenutačno član žirija u showu "Supertalent" dobio je ulogu u serijalu 'Čista ljubav' gdje će zamijeniti svojeg kolegu Ivana Hercega.

Popularni glumac Janko Popović Volarić, koji je ove godine snimio čak dva filma - horor "Egzorcizam" i komediju "Comic sans" - ulazi u glavnu postavu serijala "Čista ljubav" gdje će utjeloviti lik glavnog junaka Tome.

- Drago mi je da sam postao član sjajne ekipe serije "Čista ljubav". Veselim se što sam dio ovog projekta koji je odlično osmišljen i vjerujem da mogu doprinijeti - izjavio je 37-godišnji glumac za Dnevnik.hr.

Zagreb, 260617.
Glumac janko Popovic Volaric.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Šuška se da je do prekida suradnje s Ivanom Hercegom, zagrebačkim glumcem koji je bio u originalnoj glumačkoj postavi serijala, došlo jer se neprimjereno ponašao prema kolegama na setu, dok su s Nove TV u propćenju kratko napisali da su "razlozi produkcijske prirode i da iste ne žele komentirati".

Tara Rosandic, Ivan Herceg, Cista ljubav, Nova tv, 29082017, foto: AnaMihalic
Ana Mihalić / Hanza Media
Ivan Herceg na setu serijala Čista ljubav s Tarom Rosandić u kolovozu ove godine

Ivan je prije tri dana na svojem Instagram profilu objavio zagonetnu poruku: "Svima onima koji su me u zadnje vrijeme pokušali oštetiti, na ovaj ili onaj način, direktno ili indirektno, svima sve opraštam, i molim se za vas!". A uslijedila je i poruka obožavateljima, koji su mu ispod fotografije ostavljali poruke podrške. "Hvala vam dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zasto rade sve to sto rade!".

A post shared by Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (@ivan_herceg_privat) on

Linker
15. travanj 2024 17:44