instagram
U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI

Ivan Rakitić nakon povijesnog trijumfa: 'Volim te ljubavi moja, uz tebe je sve moguće''

Nakon dramatične utakmice protiv Danske u kojoj se prolazak u četvrtfinale odlučivao penalima, Ivan Rakitić - koji je postigao posljednji i odlučujući pogodak - na Instagramu je zahvalio najvažnijoj ženi u svojem životu.

Jučerašnja utakmica hrvatske nogometne reprezentacije u osmini finala mnoge je "stajala" živaca, a najviše igrače koji su odlučujuću utakmicu na kraju završili izvođenjem jedanaesteraca svladala Dansku sa 4-3.

I dok su svi šutjeli i gledali u Ivana Rakitića, on je - kako je kasnije priznao - u tom odlučujućem trenutku razmišljao o svojoj supruzi Raquel Mauri i njihovim kćerkama. Iako ga Raquel i djevojčice nisu podržavale s tribina u Rusiji, supruga je jednom od naših najuspješnijih nogometnih reprezentativaca još prije utakmice prorekla kako će upravo on biti odlučujući faktor u utakmici s Danskom. Baš zbog toga je odmah, čim je dohvatio mobitel, na svojem Instagram profilu objavio čak dvije posvete svojoj Raquel.

- Moja žena zna sve. Ovo je bilo za vas, moje princeze! - napisao je uz prvu fotografiju, dok je uz drugu napisao: "Volim te, ljubavi moja. S tobom je sve moguće!

Par je 20. lipnja proslavio treću godišnjicu braka: Ivan i Raquel su se 2015. godine vjenčali u katedrali u Sevilli, dvije godine nakon građanskog vjenčanja u istom gradu. Upoznali su se 2011. godine u kafiću u njezinoj rodnoj Sevilli, a hrvatskom nogometnom reprezentativcu trebalo je sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti. Trenutačno žive u Barceloni sa svojim kćerima: četverogodišnjom Altheom i dvogodišnjom Adarom.

Linker
24. travanj 2024 04:34