Zamijenila mikrofon kuhačom

Ivana Banfić ima novu strast! Odlično joj ide, a ima želju pretvoriti je u posao: ‘Vidim se u novoj ulozi‘

Otkada je prije 13 godina posjetila Indiju, bivša dance diva promijenila je pogled na život. Sada uživa u mirnijem životu te uzgaja svoju hranu koju kasnije pretvara u slasne zalogaje.

S obzirom na neizvjesnu situaciju s koronavirusom, mnogi glazbenici koji sada ne mogu raditi svoj posao, pronašli su druge strasti koje će jednog dana možda pretvoriti u biznis. Zbog pandemije nema koncerata i nastupa pa umjetnici ne mogu zaraditi za kruh, no neki od njih u svemu vide i nešto pozitivno.

Nije tajna da hrvatska dance diva Ivana Banfić uživa u hrani i njezinom pripremanju, a sada se na Instagram storyju pohvalila kako je napravila domaće klepe - tradicionalno jelo iz Bosne i Hercegovine, kuhano tijesto punjeno mesom. "Zaljubila sam se u kuhanje... vidim se u novoj ulozi I Bee Cooking", napisala je Ivana na fotografiju.

Iako je glazba njezina ljubav, Ivana se povukla sa scene i odabrala mirniji život sa sinom Janom i suprugom Krunom Ladišićem odabrala mirniji život u mjestu pored Siska. Obitelj tamo uzgaja svoje voće i povrće, a ljubav prema kuhanju prenijela je i na Jana.

"On je buduća kulinarska zvijezda! Sa svojih 10 godina fenomenalno sprema dizana tijesta, kiflice, zna napraviti roštilj, priprema marinade, sve jako lijepo aranžira na tanjuru, uživa u tome i u kuhinji je već sad pravi mali/veliki umjetnik", otkrila je jednom prilikom za Jutarnji list.

Iskreno se veseli životu

Prošle godine za Gloria.hr Ivana je rekla da ne žali ni za čim te da prošlost ne bi mijenjala.

"Kada pogledam svoj život unazad sve je točno kako je trebalo biti, nije moglo drugačije. Sva iskustva dovela su me do trenutka gdje se nalazim danas, a sada mi je najbolje razdoblje života, zrela sam, iskustvo je tu i veselim se životu. Jednostavno, zar ne?", ispričala nam je.

Ivana je puna pozitive, čak i u ovo teško doba, a za to je zaslužno putovanje u Indiju prije 13 godina koje joj je promijenilo život i perspektivu. Od tada puno boravi u prirodi, vježba, uzgaja svoju hranu i trudi se živjeti punim plućima te ne zabrinjavati se s budućnošću.

"Iskreno, uopće nemam taj osjećaj da mi je 50. Osjećam se bolje no ikad, puna energije, tijelo mi je jako i zdravo, ništa me ne boli. Imam samo taj jedan život i planiram ga živjeti punim plućima, bez straha", poručila je.

Linker
19. travanj 2024 00:33