Darko Jeličić
u društvu najmilijih

Ivana Banfić s nama je podijelila trenutke s privatne proslave 50. rođendana: 'Svako malo oči su mi se punile suzama!'

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica iz 90-ih godina ove subote proslavila je 50. rođendan, u društvu svojih najmilijih, a s nama je podijelila detalje s fešte, kao i želje koje ima u novom životnom razdoblju.

Iako je glazba njezina ljubav, Ivana Banfić (50) se povukla sa scene i sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom odabrala mirniji i povučeniji život u mjestu pored Siska, gdje uzgajaju svoje voće i povrće. Poznata i pod nadimkom I Bee, ovih dana imala je razloga za slavlje - 16. studenog proslavila je 50. rođendan, koji je proslavila baš onako kako je željela - u prirodi.

Darko Jeličić

"Proslavila sam rođendan s dragim ljudima, prijateljima i obitelji. Željela sam pokloniti sebi i bližnjima nezaboravni vikend za uživanje i relaksaciju. Htjela sam da to bude u prirodi, u nekoj predivnoj planinskoj vili i izbor je pao na Šumsku vilu u Mrkopolju. Došla sam dan prije da sve pripremim, međutim nisam imala što pripremati - dočekalo me sve pripremljeno i toliko romantično i prekrasno, kao iz najljepših snova. Sve je bilo ukrašeno u šumskom stilu, kolačići su bili na drvenom postolju, stol serviran u šumskom stilu, torta - nešto prekrasno", oduševljeno nam kaže.

Darko Jeličić

Tema proslave bila je zahvalnost na obilju, prijateljstvu, zajedništvu, ljubavi i ljubavi prema prirodi, ispričala nam je Ivana i nadodala da je zahvalna što živi na ovako predivnoj planeti.

Proslava nije mogla proći bez iznenađenja, što ju je posebno razveselilo. "Za ručak smo imali šumski meni iz obližnjeg hotela Risnjak koji su nas iznenadili i donijeli sve delicije. Vrhunac je bila štrudla od borovnica. Toliko su me iznenadili da su mi se svako malo oči punile su suzama radosnicama", kaže Ivana, a na pitanje kakve je želje imala odgovara: "puno njih, kao dijete".

Darko Jeličić

"Želim uživati u svemu što radim, što jesam, u svakom trenutku, emociji, putovati gdje me srce vuče. I živjeti iskreno iz srca. Baš kako se veli kod nas - bez fige u džepu. Biti ljubav i svjetlo i širiti to svima", rekla je.

Darko Jeličić

Ivana je žarila i palila scenom u 90-im godinama, a njezini hitovi i danas sviraju u klubovima. Kada gleda u prošlost, kaže da ne žali ni za čim.

Darko Jeličić

Pitali smo je što bi poručila mlađoj sebi, na što odgovara- "baš ništa, neka ostane točno takva kakva je".

Ivana Banfić

"Kada pogledam svoj život unazad sve je točno kako je trebalo biti, nije moglo drugačije. Sva iskustva dovela su me do trenutka gdje se nalazim danas, a sada mi je najbolje razdoblje života, zrela sam, iskustvo je tu i veselim se životu. Jednostavno, zar ne?"

Darko Jeličić

Darko Jeličić

Dok se neki plaše godina, Ivana nema s tim problema. "Iskreno, uopće nemam taj osjećaj da mi je 50. Osjećam se bolje no ikad, puna energije, tijelo mi je jako i zdravo, ništa me ne boli", kazala nam je pjevačica koja je danas aktivna, zdravo se hrani i druži se s pozitivnim ljudima, pa je zadovoljna sa svime što ima.

"Imam samo taj jedan život i planiram ga živjeti punim plućima, bez straha", zaključila je.

Darko Jeličić

Darko Jeličić

Linker
19. travanj 2024 14:20