Vedran Peteh / Hanza Media
zamijenila indiru

Ivana Lovrić: ‘Coloniju sam učinila svojom’

Da Indira Levak odlazi iz Colonije, kao i da sastav dobiva novu pjevačicu prije šest mjeseci odjeknulo je u domaćim showbizz medijima poput groma. Danas, nakon početničke treme i brojnih dobrih i loših reakcija, nova pjevačica benda, Ivana Lovrić kaže kako ju je publika odlično prihvatila te da nije ni sanjala da će u tako kratkom roku imati obožavatelje.

‘Svakodnevno dobivam poruke podrške, najdraže mi je ipak to što na koncertima ljudi pjevaju moje pjesme na sav glas’, priča Ivana koja na pitanje kakav je osjećaj bio zamijeniti Indiru, kaže kako je Coloniju učila svojom. ‘U nijednom trenutku nisam pomislila da ću nekoga mijenjati ili zamijeniti. Inače sam tip osobe koji sve što radi voli prilagoditi sebi, pa sam tako odlučila i s Colonijom, učiniti je svojom. Obožavam Borisove pjesme od malih nogu i jako mi je drago što im mogu udahnuti novi život’, kaže ova 26-godišnja pjevačica s diplomom Tehničkog veleučilišta u Zagrebu kojom se nedavno pohvalila.

zagreb 16.06.2017
Nova pjevacica grupe Colonia - Ivana Lovric
na slici: Ivana Lovric i Boris Djurdjevic
foto vedran peteh
Vedran Peteh / Hanza Media

‘Trenutno se ne mogu zamisliti da radim u struci, ali nikad se ne zna. Oduvijek me privlačilo programiranje, pa je to vjerojatno smjer u kojem bi otišla ukoliko bih se bavila elektrotehnikom. Možda postoje čak i načini da se pjevanje i programiranje spoje, nikad se ne zna’, objašnjava Drnišanka koja je još kao klinka u rodnom kraju s prijateljima organizirala natjecanja u pjevanju i plesanju.

Instagram

Instagram

A pjevalo se i plesalo na njezinom 26.rođendanu koji je proslavila unatoč bolesti. 'Dva dana prije rođendana sam dobila virozu, pa sam mislila odgoditi proslavu, ali mi vrag nije dao mira. Pozvala sam omiljene ljude kod sebe doma i bilo nam je fenomenalno. Red pršuta, red vina, red glazbe – ako pitate mene ne može bolje. Najveće iznenađenje mi je bilo što su svi došli iako sam ih upozorila da će se možda razboljeti’, priča Ivana koja vješto izbjegava odgovor na pitanja o ljubavi, no nema sumnje kako joj udvarača ne nedostaje. Osim dobrog glasa, brine i o stasu, točnije, o tome brine njezin trener, koreograf i plesač Neven Ivić.

‘Krenula sam u teretanu po prvi put prije otprilike mjesec dana. Na početku mi je bilo jako teško, ali sam vrlo brzo postala ovisna o vježbanju. Vježbam tri puta tjedno i to mi je sasvim dovoljno. Mislim da živimo u svijetu u kojem je atraktivan izgled olakotna okolnost u svakom poslu, ako iza njega stoji talent i znanje’, zaključuje.

Instagram

Linker
13. travanj 2024 15:25