Kraj nakon 15 godina

Ivana Paradžiković otišla s Nove TV, vijest nam potvrdio njezin odvjetnik: ‘Raskid ugovora bio je sporazuman‘

Voditeljica i urednica Ivana Paradžiković tri tjedna nije se pojavila u emisiji "Provjereno" Nove TV, a glasine o njezinom odlasku iz popularne emisije bivale su tijekom tog perioda sve glasnije. Kulminirale su danas, kada je Ivana sa svojim odvjetnikom potpisala sporazumni odlazak s te televizije.

Nakon što se jedna od omiljenih hrvatskih voditeljica i urednica Ivana Paradžiković već tri tjedna nije pojavila u emisiji "Provjereno" Nove TV, mnogi su se počeli pitati što se događa. Emisiju je umjesto nje vodila reporterka Ema Branica, dok je urednik postao reporter Mato Barišić.

Mnogi su slutili da je Ivana otišla s Nove TV, a to je danas potvrdio i njezin odvjetnik.

"Mogu vam potvrditi da su vijesti točne, raskinuli smo ugovor s Novom TV. Raskid ugovora bio je sporazuman i na obostrano zadovoljstvo", rekao je za Gloria.hr zagrebački odvjetnik Pavličić Bekić. Uz njegovo prisustvo Ivana Paradžiković danas je u prostorijama Nove TV završila svoju 15-godišnju karijeru na toj televiziji.

Čitajte i: Ivana Paradžiković o danima koji se ne zaboravljaju: ‘Na današnji dan, moja je obitelj bježala‘

Ivana je na Novu TV došla 2003. te je radila kao novinarka u informativnom programu. Od 2009. vodila je "Provjereno", a godinu dana kasnije postaje urednicom emisije. Svojom zaraznom energijom, osmijehom, ali i ozbiljnim i marljivim pristupom poslu osvojila je srca publike, ali i struke.

Zbog zalaganja dobila je mnoge nagrade, a posljednja u nizu je "Zlatni studio" Jutarnjeg lista u kategoriji najbolje TV voditeljice u kojoj je pobijedila već drugu godinu zaredom.

"Ja nisam od velikih riječi za sebe, ali jesam kada se treba boriti za neke druge. Nisam navikla na ova svjetla, ali hvala svima", rekla je tada Ivana.

Linker
12. travanj 2024 03:52