Profimedia, Crystal pictures
Pukla ljubav

Ivana Trump više ne ljubi mlađahnog Talijana: 'Slobodna sam raditi što želim i s kim god želim, mogu si to priuštiti'

Iako se činilo da njihovoj vezi ništa ne može stati na put pa ni prijašnja rastava, Ivana Trump i njezin 23 godine mlađi bivši suprug Rossano Rubicondi prekinuli su burnu vezu nakon 10 godina uspona i padova.

Nakon više od 10 godina druženja, prekida i pomirenja, poduzetnica Ivana Trump (70) prekinula je vezu s četvrtim bivšim suprugom, talijanskim glumcem Rossanom Rubicondijem (47). Kako je izjavila u nedavnom intervjuu, za nju je brak gotov, baš kao i romantične spone koje je vežu s Rubicondijem te će ponovno uživati u samačkom životu.

June 27th, 2018 - Saint Tropez

Ivana Trump and Rossano Rubicondi show us their adorable new  yorkshire while enjoying a stroll in Saint Tropez. 

****** BYLINE MUST READ : © Spread Pictures ******

****** No Web Usage before agreement ******

******Please hide the children\'s faces prior to the publication******

****** Stricly No Mobile Phone Application or Apps use without our Prior Agreement ******

Enquiries at photo@spreadpictures.com, Image: 376256880, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Spread Pictures
Profimedia, Spread Pictures

"Naša se veza jednostavno potrošila. Rossano provodi puno vremena u Italiji zbog posla, a ja u New Yorku, Miamiju i Saint-Tropezu. Veza na daljinu kod nas ne funkcionira. Lijepo nam je bilo zajedno, ali prekid je bio neizbježan. No, ostali smo prijatelji", objasnila je bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa s kojim ima troje djece - Ivanku Trump, Donalda Trumpa Jr.-a i Erica Trumpa.

Ivana i Rossano vjenčali su se u 2008. godine nakon šest godina veze, a rastali su se nakon samo manje od godinu dana. Već je tada Ivana znala da njezin mlađahni suprug ima drukčije želje: "Rossano želi živjeti u Miamiju, a raditi u Milanu. No, ja sam Newyorčanka i sva moja obitelj, prijatelji i posao su ovdje. Kao što kaže jedna lijepa pjesma: Que será, será!"

, Image: 370940842, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Nedugo nakon razlaza su se pomirili, a Ivana je izjavila da nisu u "24/7 braku, ali oboje u njemu uživaju". No, 2009. je ipak podnijela papire za razvod te su službeno bili rastavljeni 2011. godine. Od tada su se stalno družili, no čini se da njihova burna veza ipak nije mogla podnijeti sve prepreke.

"Ponovno sam single i slobodna sam raditi što želim, biti s kim god želim. Mogu si priuštiti takav način života", zaključila je Ivana pred kojom je, kako je dodala, nezaboravno ljeto u Saint-Tropezu. Osim Rubicondija i Trumpa, Ivana je bila u braku Alfredom Winklmayrom davnih 70-ih te poduzetnikom Riccardom Mazzucchellijem u devedesetima.

Linker
24. travanj 2024 05:45