Vida Ivana
 Vlado Kos / Hanza Media
Istinu na vidjelo

Ivana Vida priznala što radi za ovakav izgled: 'S genetikom se, na žalost, ne mogu pohvaliti'

Bivša kraljica Hrvatske, Ivana Vida, tijekom Svjetskog prvenstva bila je vjerna pratnja svom suprugu, hrvatskom nogometnom reprezentativcu Domagoju Vidi, a nakon osvojene titule viceprvaka supružnici napokon imaju vremena uživati u odmoru za pamćenje.

Najprije su poznati supružnici posjetili Donji Miholjac gdje je Domagoj Vida svojim Slavoncima priredio nezaboravan show kod dvorca Mailáth-Prandau uz tamburaše, a zatim su imali mini turneju Jadranom, u kojoj nisu ni zaobišli Ivanin rodni Metković.

Mediji su nedavno bili oduševljeni gestom popularnog nogometaša koju je upravo njegova supruga Ivana podijelila na svojim društvenim mreža. Vida je, naime, svojoj dragoj pod prozor njihovog stana u Donjem Miholjcu doveo tamburaše Slavonije Banda koji su joj u četiri ujutro pjevali pjesmu 'Zbog jedne divne crne žene' Kiće Slabinca. Nogometaš turskog Bešiktaš skinuo je i majicu te zaplesao, a Ivana je u brzopoteznom intervjuu sa svojim fanovima napisala da se nakon toga osjećala 'razbuđeno'.

Instagram
Ivana Vida na brodu


Instagram
Domagoj i Ivana Vida

Bivša kraljica i vlasnica mnogih drugih lenti odlučila je svojim radoznalim pratiteljima bez rukavica odgovoriti na brojna njihova pitanja kojima je svakodnevno zasipaju:

Na pitanje kako održava liniju, Ivana je odgovorila. "Liniju održavam napornim treninzima jer se s genetikom oko toga, nažalost, ne mogu pohvaliti. 3-4 puta tjedno treniram sa svojim najboljim trenerom Filipom Perlićem'.

Napokon javno priznala i da je ponešto na sebi korigirala. 'Da', odgovorila je kratko na pitanje o estetskim zahvatima. Na pitanje voli li baklavu, također 'Da'. Broj cipela '39'. Prirodna boja kose - upravo ova koju ima, smeđa. Dadilju - nema.

I nikad Ivana ne krije ljubav prema svojoj maloj obitelji, prema sva najvažnija muškarca u svom životu: 'Podredila sam svoj život svojim dečkima, svakim danom se trudim biti dobra supruga i majka', napisala je još.

Priznaje i da je dosta tvrdoglava, a i otkriva tajnu svog idiličnog braka: 'Vjera i ljubav kod nas su pokretači svega'.

Umag, 160617.
Danas se u sredistu Umaga u crkvi Uznesenja Blazene Djevice Marije zeni hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Buduca supruznice mu je Ivana Gugic, manekenka, kraljica Hrvatske.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media


Umag, 160617.
Danas se u sredistu Umaga u crkvi Uznesenja Blazene Djevice Marije zeni hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Buduca supruznice mu je Ivana Gugic, manekenka, kraljica Hrvatske.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media

Atraktivna Dalmatinka napisala je također, se tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, najviše družila sa suprugom Ivana Perišića, Josipom. 'Ona je super žena i majka. Upoznali smo se tijekom ovog natjecanja i dosta družile tako da nas veže jedno divno prijateljstvo.', zaključila je.

Linker
09. travanj 2024 02:31