Instagram
LJUBAV JE KOD KUĆE

Ivanu Rakitiću supruga poslužila kao uteg: Sve su ostavili bez teksta ovom vježbom kod kuće

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić dane provodi u Barceloni s obitelji, a putem društvenih mreža pokazao je na koji način ostaje u top formi! Mogli bismo i mi primijeniti, što kažete!?

Poznati nogometaš Ivan Rakitić objavio je na Instagramu video na kojemu vježba kod kuće uz suprugu Raquel, a sudeći po snimci oboje su formi života.

"Ovako se najbolje provode dani. Zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite u kući", poručio je Ivan Rakitić ispod video snimke koje je nasmijala mnoge. Na njoj nogometaš leži i radi trbušnjake, drži suprugu za noge, a ona mu je primila gležnjeve i izdržava plenk. Među njima je i prijatelj, bivši suigrač iz Basela i hrvatske reprezentacije Ivan Klasnić koji se našalio s komentarom: "A dragi, može to i bolje. Imaš malo kilograma viška".

Ivan i supruga Raguel vjenčali su se u travnju 2013. godine, a samo dva mjeseca nakon toga u njihovu obitelj stigla je Althea. U svibnju 2016. Althea je dobila sestricu, malenu Adaru. Kad nije zauzet najvažnijom sporednom stvari na svijetu, Ivan je pravi obiteljski čovjek, a proslavljeni veznjak non-stop ističe da je zadovoljan u bračnim vodama sa suprugom jer je ona njegova srodna duša i najbolja prijateljica.

Instagram

"Trebalo mi je dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski, iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore", otkrio je veznjak španjolskog kluba Barcelona u jednom intervjuu za magazin Gloria.

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 15:26