Profimedia, Crystal pictures
problemi u vezi uzeli danak

'Iza ove fasade stoji velika tuga', govore o pjevačici

Gdje ima dima, ima i vatre, a o mnogo se dima posljednjih mjeseci piše po britanskim medijima - odnosi se to na pjevačicu Cheryl i pjevača Liama Paynea, par koji je zajedno dvije godine i koji je prije godinu dana dobio sina.

Kako bilo, Cheryl je nakon porođaja nakratko zaustavila karijeru, ali i pohode na društvena događanja, dok je Liam u ožujku otišao na svjetsku turneju. I ne bi ta turneja lijepoj Britanki tako teško pala, da je njihov odnos na čvrstim nogama. Naime, sve od veljače piše se da je njihova dvogodišnja veza u žešćoj krizi.

'Oh prestanite, nikoga ne zanima svađa li se netko u vezi ili ne... koristite svoje platforme kako bi pisali nešto produktivno... Ovaj tjedan sam otvorila Centar koji može pomoći tisućama mladih, a ove vaše teorije su smiješne i pomalo čudne', branila je krajem veljače svoju obitelj Cheryl.

No, Payne je već krajem ožujka izjavio: 'Minutu planiramo vjenčanje, a onda smo u drugoj na rubu prekida. Negdje smo u sredini sada. Kao i svaki par imamo svoje probleme. Neću reći da je sve savršeno i predivno, prolaziš kroz neke stvari, ali to je veza. Recite mi koja veza ne prolazi kroz teška razdoblja. Prolazimo kroz svašta, a to i je poanta veze. Ali, kroz sve te stvari prolazimo zajedno, kao obitelj, i to mi je najvažnije'.

Kako bilo, svađa je tu bilo, ta cijela je Britanija šuškala da se rastaju. Četiri mjeseca bez Liama kod kuće naposljetku je uzelo danak pa se licu lijepe pjevačice vidi da gubi samopouzdanje. Kako donosi britanski Mirror, stručnjakinja za govor tijela Judi James analizirala je njezino posljednje pojavljivanje u javnosti. Cheryl je tada došla na humanitarni ručak, a pod ruku je nije vodio Payne, već njezina desna ruka, asistentica Lily England. Odjenula je upadljivu haljinu boje limete, a ispod nje nije nosila grudnjak. I doista, bilo se teško oteti dojmu da joj je osmijeh nekako usiljen...

Ispod njezine fasade, prenosi Mirror mišljenje stručnjakinje, leži sumorna tuga i jako niska razina samopouzdanja. Ona uvijek naglasi usne, a ovaj put nije, te je svu pozornost usmjerila na kosu - koju je dodirivala, ali bilo je očigledno da to nije bila zavodnička gesta, već posljedica nesigurnosti. Kad je se gledalo u oči činila se pretjerano zabrinutom pa je njezin osmijeh bio sasvim neusklađen s cjelokupnim izrazom lica i ukazivao na tugu. Čak je i minijaturnu torbicu s obje ruke stiskala ravno na trbuhu, što govori o želji da bi se najradije sakrila.

Linker
25. travanj 2024 19:41