Getty Images for Dick Clark Prod
izazovno razdoblje

Iza sebe ima tešku borbu za majčinstvo! Alanis Morissette muku muči s menopauzom, a još doji sina

Glazbenica je otvoreno progovorila koliko joj je teško dok vodi bitku s hormonima jer ne može u potpunosti uživati u majčinstvu.

Pjevačica Alanis Morissette prošle godine u kolovozu rodila je zdravog dječaka i nadjenula mu ime Winter Mercy Morissette-Treadway.

"On je ovdje", napisala je na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju tek rođenog sinčića.

Ona i suprug u braku su već deset godina i ovo je njihovo treće dijete, uz sina Evera Imrea (9) i kćer Onyx Solace (3). 45-godišnja glazbenica nedavno je progovorila kroz kakvo izazovno razdoblje prolazi jer dok doji svog sedmomjesečnog sina osjeća i prve simptome menopauze.

NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 31: Alanis Morissette performs during Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest 2020 on December 31, 2019 in New York City. (Photo by Eugene Gologursky/Getty Images for Dick Clark Productions )
Getty Images for Dick Clark Prod

"Kao da se borim s olujom. Ako su moji hormoni u redu i ja sam dobro, ali čim nisu, osjećam da mi se vrti u glavi. Zato često kažem svojoj obitelji da hitno trebam šest minuta nasamo", rekla je glumica. Pjevačica je sada kao i ostatak svijeta u karanteni, a uz sve što joj se događa prihvatila se i izazova da svaki dan i sama sudjeluje na online nastavi. Za Sunday Times Style je rekla: "Nekad kad poželim tišinu odem se skriti u kupaonicu. Izađem u hodnik, sjedim u spavaćoj sobi. Voljela bih da imam šest sati vremena, ali, to nije moguće... "

Alanis Morissette nakon porođaja progovorila je i o boli kroz koju je prolazila nakon što je doživjela nekoliko spontanih pobačaja, zbog kojih je mislila da snove o velikoj obitelji nikada neće ostvariti.

"Oduvijek sam željela troje djece, ali nakon teške borbe i nekoliko pobačaja, počela sam razmišljati kako to nije moguće", rekla je pjevačica.

BGUK_1274583 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Alanis Morissette



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 376233227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

"Počela sam "ganjati" trudnoću, molila sam se za nju. Toliko sam toga naučila o svojem tijelu, biokemiji, imunitetu i ginekologiji kroz taj cijeli proces, osobito nakon što sam prošla kroz pobačaje. Mislim da je to bio jedan od načina da se lakše nosim s gubitkom", objasnila je Alanis.

Pročitajte i:

Slatki klinac Alanis Morissette više voli naručje od hodanja

Alanis Morrisette uživa u oblinama

Linker
20. travanj 2024 00:29