USKORO VANI

Izašao je prvi teaser za Netflixov film Blonde, glavna glumica briljira

Teaser prikazuje neke od najboljih trenutaka Marilyn Monroe za njezina života, a utjelovila ju je zanosna glumica Ana de Armas. Film službeno na Netflixu izlazi 23. rujna na veselje mnogih fanova.

Ana de Armas u novom filmu Plavuša jednostavno briljira, a u to smo se uvjerili u teaseru za taj Netflixov film. Naime, 34-godišnja glumica glumi pokojnu holivudsku legendu Marilyn Monroe (koja je rođena kao Norma Jeane Baker) u filmu, koji se temelji na romanu Joyce Carol Oates iz 2000. godine. Fikcionalizirani film, koji je dobio ocjenu NC-17, prikazuje život Marilyn Monroe, kako njezin privatni život, tako i njen javni život.

"Molim vas, nemojte me napustiti", govori uplakana de Armas ispred ogledala u svojoj garderobi na početku teaser-trailera, koji je izašao u četvrtak.

U ostatku teasera možemo vidjeti Anu dok glumi Monroe na pozornici i pred kamerama, jednako kao i scenu s prozračnom bijelom haljinom iznad rešetke podzemne željeznice u New Yorku. Osim zanosne plavuše koja je izvrsno utjelovila lik Marilyn Monroe, u filmu glume Bobby Cannavale, Andrewa Dominik, Julianne Nicholson, Xavier Samuel i Evan Williams.

De Armas je za Netflix Queue izjavila da je redatelj Andrew Dominik od početka bio jasan s onime što želi postići u filmu. "Andrewove ambicije bile su vrlo jasne od samog početka. Želio je predstaviti život Marilyn Monroe. Želio je da svijet doživi kakav je osjećaj biti Marilyn. Mislim da je ovo najhrabriji, neispričani pogled na njezinu životnu priču koji sam ikad vidjela", priznala je glumica.

Inače, de Armas je provela dva do tri sata na setu samo na frizuri i šminki za film, navodi Netflix Queue, a mnogi obožavatelji na društvenim mrežama su se složili da produkcija nije pogriješila s odabirom glumice budući da se u traileru jedva primijeti razlika između nje i legendarne filmske ikone.

Linker
19. travanj 2024 02:12