Ella Dvornik Instagram
Idemo dalje!

Izazov Elle Dvornik: Trbuščić nakon trudnoće gotovo ni nema, mnogi se pitaju kako?

Kćeri kralja funka Dine Dvornika teško je pao povratak u Zagreb, između ostalog jer se mora vratiti skidanju kilograma nakon trudnoće. Ipak, mnogi su ostali iznenađeni njezinim napretkom i vitkom linijom nakon samo dva mjeseca.

Domaća influencerica Ella Dvornik vratila se s godišnjeg i odmah se požalila na Instagramu koliko joj nedostaje more i da se uskoro nastavlja s izazovom koji je pokrenula prije gotovo dva mjeseca.

"Kao što možete vidjeti, izgledam depresivno jer mi je bilo jako lijepo na moru. Ne znam zašto još živim u Zagrebu", otkrila je u Instagram storyjima. Iako posljednjih mjeseci intenzivno radi na skidanju kilograma koje je dobila u drugoj trudnoći s Lumi Wren, priznala je da već dva tjedna nije bila u teretani, ali da od sutra ponovo kreće s vježbanjem.

Kako bi obožavateljima približila svoj mukotrpni put skidanja kilograma, otvorila je poseban Instagram profil "Ella's Challenge" na kojem dijeli fotke s treninga, hrane koju jede i napretka koji je postigla.

Posljednja fotografija koju je podijelila među njezinim fanovima izazvala je pravo oduševljenje te su se mnogi pitali kako je postigla ravan trbuh u samo dva mjeseca.

"Da usporedimo početak i sada. Svakako i vidim i najbitnije osjetim razliku. Idemo dalje", napisala je ispod fotografija trbuha nakon druge trudnoće i sada.

Inače, Ella se početkom lipnja pohvalila da je u 12 dana izgubila tri kilograma te je otkrila svoju tajnu mršavljenja. "Ne jedem poslije 18 h, do tad jedem najnormalnije bez ikakvih ograničenja. Ako uz tu tehniku još izbacite kruh i tjesteninu, rastopit ćete se, ali ne morate ako vam je to previše hardcore, ja nisam izbacila još, ali planiram kad krenem trenirati idući tjedan", napisala je.

Kći Dine Dvornika imala je kompliciranu drugu trudnoću. Naime, dok je bila trudna s Lumi, imala problema s kolestazom, odnosno nepravilnim radom žuči tijekom trudnoće pa je Lumi rodila pet tjedana prije termina. Od prave tragedije spasio ju je hitni carski rez.

Vedran Peteh

"Kolestaza može biti pogubna za dijete dok je u majčinoj utrobi, a Lumin CTG test na zadnjoj je kontroli bio toliko loš da liječnici s porođajem nisu htjeli čekati ni sekunde. I s Balie sam imala isti problem, no kod Lumi je bilo puno alarmantnije. Moram još jednom pohvaliti osoblje rodilišta Podobnik gdje sam rodila i Balie. Samo zahvaljujući njihovoj profesionalnosti i brizi porođaj neću pamtiti kao teško iskustvo. Lumi je kratko bila u inkubatoru, a u rodilištu smo ostale malo više od tjedan dana", rekla je Ella u intervjuu za magazin Gloria.

Čitajte i:

Ella se pohvalila: Nova tetovaža dirljiva je posveta koja je mnogima izmamila suze na oči

Ella Dvornik mršavi punom parom: U 12 je dana izgubila tri kilograma bez vježbanja, a ciljevi su jasni

Ella Dvornik zaprijetila mami Danijeli: 'Ovo ti je zadnja beba koju ćeš imati'

Uživanje nakon svega što je prošla: 'Ne vraćam je natrag!'

Linker
23. travanj 2024 10:54