Getty Images
Obraćanje naciji

Izdanje za povijest: I prva dama Melania Trump vodi bitku s koronavirusom

I Melania Trump je snimila video u kojem promovira nošenje zaštitnih maski, nakon čega je na Twitteru objavila i svoju fotografiju s maskom. Tom akcijom sudjeluje u osvještavanju javnosti na važnost mjera koja suzbija širenje koronavirusa.

"Dok Centar za kontrolu i prevenciju bolesti nastavlja proučavati širenje koronavirusa, nadležni preporučuju da nosite zaštitne maske na javnim mjestima, na kojima je teško održavati mjere socijalnog distanciranja, poput trgovina prehrambenim proizvodima i ljekarnama", poručila je prva dama Melania Trump, supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Prva dama podijelila je fotografiju sebe kako nosi pamučnu masku, čime je postala za razliku od supruga koji odbija nositi maske, a ona je prvi član obitelji iz Bijele kuće koja je javno podržala ovu mjeru.

"Zapamtite, to ne zamjenjuje socijalno distanciranje. To je samo još jedna mjera kako bismo bili sigurniji", naglasila je prva dama u videu.

WASHINGTON, DC - MARCH 06: First Lady Melania Trump speaks at the National Opioid Summit at the U.S. Department of Justice on March 6, 2020 in Washington, DC. More than 400,000 people in the United States have died of opioid overdoses since 2000. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)
Getty Images

Predsjednik Trump je nakon dva testiranja na Covid-19 bio negativan, na koronavirus bila je testirana i prva dama, a nalaz je također bio negativan.

ČITAJTE I:

Dok internet ponovno ismijava Melanijin stajling, kravata njezinog supruga zapravo najviše 'podiže obrve'

Život Melanije Trump u Bijeloj kući: Donald i ona ne spavaju u istoj sobi, a narušeni su joj odnosi i s 'prvom kćeri'

Smisao za modu im je u krvi: Melanija Trump našla se u drugom planu zbog vlastite majke

Linker
24. travanj 2024 14:23