Fanovi oduševljeni

‘Izgledate kao sestre‘: Tončica Čeljuska s kćeri dijeli nevjerojatnu sličnost pa pomalo zbunjuje obožavatelje

HRT-ova voditeljica ne može viđati stariju kćer Anušku koliko želi jer ona sa suprugom i kćeri živi u Švicarskoj, zato su njihovi zajednički trenuci itekako posebni. Zajednička fotografija izmamila je hrpu komentara pratitelja koji su bili redom oduševljeni onime što su vidjeli.

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica, Tončica Čeljuska, na svom Instagram profilu često objavljuje trenutke iz privatnog života, što njezine fanove naprosto oduševljava. Posljednja objava mnoge je raznježila i razveselila - Tončica je objavila fotografiju sa starijom kćeri Anuškom.

Njihova fotografija brzo je prikupila mnogo lajkova i komentara u kojima su zapanjeni pratitelji istaknuli kako Tončica i Anuška uopće ne izgledaju kao majka i kći, već kao sestre.

Čitajte i: Postoje trenuci kad je Tončica Čeljuska malo ljubomorna i to na jednu ženu...

Voditeljica je u opisu fotografije napisala stihove pjesme Petra Graše ‘Ljubav pozlati sve‘, tako suptilno pokazavši koliko joj znači njezina kći. Anuška živi u Švicarskoj sa suprugom i kćerkom pa se ona i majka ne viđaju tako često, a sada i rjeđe otkako je nastupila pandemija.

Uz Anušku, Tončica ima još i kćer Tihanu, a obje je dobila u bivšem braku sa Zlatkom Čeljuskom.

Inače, Tončica je krajem 2018. postala baka - Anuška je rodila malenu Amelie, a ponosna baka odmah se pohvalila lijepom viješću.

Čitajte i: Tončica Čeljuska postala baka: ‘Ovo je najljepši poklon za Božić‘

"Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši Božićni poklon koji sam ikada dobila", napisala je Tončica na Instagramu.

U braku sa Zlatkom bila je čak 17 godina, no od njega se odlučila razvesti nakon što je pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prevare te je bio u bijegu u Njemačkoj gdje je 2012. i uhićen. Tončica je tada izjavila da je brak za nju završena priča te da će dalje nastaviti sama.

Linker
23. travanj 2024 20:28