ne posustaju

Iživcirana Jennifer Lopez odgovorila fanovima: ‘Po petsto milijunti put, nikad nisam koristila botox!‘

Kad je nedavno, u svrhu promocije svoje kozmetičke linije, Jennifer Lopez izjavila kako nikad nije koristila botox, pokrenula je lavinu komentara onih koji tvrde da je nemoguće da izgleda tako dobro samo zbog maslinova ulja koje joj je u mladim danima preporučila njezina majka. Slavna pjevačica odlučila je jednom zauvijek ‘začepiti usta‘ zlim jezicima te je na Instagramu ponovo prokomentirala svoje beauty navike.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez na glasu je kao jedna od najljepših dama iz svijeta showbiznisa, koja s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Dobro je poznato da se disciplinirana J.Lo ne prepušta dokoličarenju i kolačima već od samog početka karijere živi zdravim životom koji uključuje zdravu prehranu, puno sna i vode te brigu o izgledu na svakom nivou.

Tajna je u maslinovom ulju

51-godišnja pjevačica hitova "Love don't cost a thing" i "Papi" nedavno je izjavila kako nikad nije koristila botox, a pri promociji svoje nove kozmetičke linije naglasila je da lice i tijelo od mladih dana njeguje maslinovim uljem, zbog čega i dan danas izgleda tako zanosno.

image
51-godišnja pjevačica tvrdi da su za njezin fantastičan izgled zaslužni geni i zdrav način života
Shutterstock Editorial/Profimedia

Te su izjave mnogi dočekali na nož pa su se krenule redati optužbe na društvenim medijima da slavna pjevačica "maže oči" fanovima kako bi prodala što više krema iz svoje kolekcije, naravno, na bazi maslinova ulja.

Maska za lice nije "kupila" fanove

Razljućena takvim komentarima, Jennifer je odlučila oglasiti se na Instagramu fanovima koji su je, nakon objave videa u kojem promovira svoju "čudesnu" masku za lice, napali komentarima da očito koristi botox i da joj se obrve i čelo ne miču dok govori.

"Hahaha, to je samo moje lice!", odgovorila je Jennifer Lopez.

"Po petsto milijunti put... Nikad nisam koristila botox niti išta što se ubrizgava. Samo kažem! Nabavite proizvode J.LO BEAUTY i osjećajte se dobro u svojoj koži".

"Evo još jedne J.Lo tajne za ljepotu: probajte provoditi svoje vrijeme u pozitivnom duhu, budite blagi prema drugima, a nemojte ih pokušavati poniziti, to će vas održati mladima i lijepima!! Šaljem puno ljubavi", bukvica je koju je poznata pjevačica očitala fanovima.

Linker
22. travanj 2024 13:20