Profimedia, AKM-GSI
Stigla roda

Iznenađenje u gradu! Nitko ništa nije znao sve dok glumica nije prošetala s bebom

Točno je godinu i pol dana prošlo otkad su holivudska glumica i njezin talijanski suprug u Italiji razmijenili bračne zavjete, kad je stigla vijest da su dobili bebu. Na svijet im ju je donijela surogat majka i stoga su zadnjeg trenutka uspjeli sačuvati tajnu.

Glumica Jessica Chastain (41), dvaput nominirana za Oscara, i njezin suprug Gian Luca Passi de Preposula (35) koji je u trenutku njihova upoznavanja bio glasnogovornik talijanske modne kuće Armani, postali su roditelji, potvrdili su za Us Weekly.

Da imaju dijete prvi put se tek počelo šuškati sredinom listopada, kad je Chastain gurala kolica na setu snimanja nadolazećeg filma Eve u Bostonu. Tada su kolica bila prekrivena dječjom bijelom dekicom. Tri dana nakon toga, i Passi de Preposula nosio je pokrivenu sjedalicu za bebe u hotel, zajedno s Chastain i njezinom asistenticom.

No, tek je danas službeno potvrđeno da je to njihovo dijete, djevojčica kojoj su dali ime Giulietta, a nosit će prezime Passi Chastain. Na svijet ju je donijela surogat majka.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Boston, MA  - Jessica Chastain and her husband Gian Luca Passi de Preposulo have a new bundle of joy.
The actress, 41, and Passi de Preposulo welcomed baby Giulietta Passi Chastain via surrogate.
Shot on 11/01/18.

Pictured: Jessica Chastain

BACKGRID USA 17 NOVEMBER 2018, Image: 396845466, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Boston, MA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - Jessica Chastain is seen arriving at her trailer with her baby daughter Giuletta. Jessica is in Boston to film
Profimedia, AKM-GSI

Linker
05. travanj 2024 03:39