AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
u 60. godini života

Iznenadila vjenčanjem na Novu godinu: Komičarka se u posebnoj haljini udala za 18 godina mlađeg

Poznata komičarka prvi dan 2020. godine sigurno će pamtiti jer je upravo 1. siječnja odabrala za dan vjenčanja. Nakon sedam godina veze s partnerom se odlučila na sljedeći korak u vezi, a za to je izabrala i posebnu haljinu.

Nakon jednog propalog braka, američka komičarka Kathy Griffin u 60. godini života odlučila se na novi brak. Iako mnogi vjeruju kako je sedma godina veze krizna, komičarka i 41-godišnji Randy Bick svoju su na samu Novu godinu okrunili brakom. Par se vjenčao malo nakon ponoći: matičarka je bila glumica Lily Tomlin, a njezina supruga Jane Wagner bila je svjedok na vjenčanju.

Komičarka je nosila haljinu s potpisom Diane Von Furstenberg koja za nju nosi posebno značenje. Naime, istu haljinu sa šljokicama nosila je još 2011., i to na prvi spoj s Randyjem - koncert pjevačice Glorije Estefan. Haljinu koja za njih ima posebno značenje odabrao je upravo on.

"Pitala sam Randyja da od svih mojih dugih haljina izabere svoju omiljenu. Izabrao je baš ovu i pokazao mi fotografiju s prvog spoja. Romantika je ponovno in!", kazala je uzbuđena Kathy.

Obožavateljima je obećala da će imati atipično i zabavno vjenčanje, a podijelila je i video na Twitteru kojim to dokazuje. Cijela ceremonija trajala je 14 minuta. "Zaljubljeni smo i ne možemo se prestati smijati", napisala je. Vjenčanje je za sve bilo iznenađenje jer ga je najavila ranije tog dana prije ponoći. Zatim je napisala "Sretna Nova godina! Randy i ja se ženimo!

Prije Randyja, Kathy je bila u braku s glumcem Mattom Molineom od 2001. do 2006. godine. Novog partnera upoznala je na festivalu hrane i vina 2011., a komičarka je u razgovoru za People kazala da u početku nije polagala previše nade u njihovu vezu. "Znate, nisam mislila da će potrajati, ipak je 18 godina mlađi od mene", šalila se no kasnije kazala da je zaista jako drag i neodoljiv, a osobito joj se sviđa što nije jedan od "holivudskih tipova".

Par je 2018. kratko prekinuo svoju vezu, no shvatili su da su zajedno dugo vremena te da se za ljubav treba boriti. Sada je njihova priča dobila sretni nastavak!

*EXCLUSIVE* Studio City, CA - Kathy Griffin and boyfriend Randy Bick are smitten walking hand in hand. The cute couple spend some time together in the middle of Kathy's 80 city comedy tour
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Linker
24. travanj 2024 10:43