Profimedia, Mega Agency
Majčinske brige

Iznervirana glumica: 'Ne mogu to podnijeti, osjećam se kao grozan roditelj'

Mnogo se očekuje od novog filma u kojem jednu od glavnih uloga tumači Blake Lively, 31-godišnja glumica rođena u Los Angelesu. Riječ je o trileru 'Slatka mala tajna' za koji je već izašao trailer, a na središnju nit radnje Blake se osvrnula u najnovijem intervjuu u kojem je povukla i paralelu s privatnim životom.

U novom trileru 'Slatka mala tajna' (A Simple Favor), holivudska glumica Blake Lively tumači ulogu fatalne dame iz visoke mode, po imenu Emily, koja preko djece upoznaje drugu mamu, vlogericu iz predgrađa, Stephanie, koju glumi Anna Kendrick. Kad se njih dvije zbliže, sve krene u krivom smjeru...

O temi majčinstva i tome kako gleda na blogove majki, Blake, koja s kolegom i suprugom Ryanom Reynoldsom odgaja dvoje male djece, bez dlake na jeziku izjasnila se u intervjuu za magazin People. 'Ne mogu ih podnijeti, osim kad se želim opustiti uz dobar humor, jer im se mogu jedino smijati', govori Blake, u stvarnom životu majka sina i kćeri - dvogodišnje Inez i troipolgodišnjeg Jamesa.

'Oni su jedan od najboljih humorističkih brendova. Ah, te njihove idilične fotografije ljudi i njihovih idiličnih života, ah, ti svjetovi koji me ostavljaju, poput: 'Ja sam samo grozan roditelj koji toga još uopće nije ni svjestan'.

Dodala je da je svjesna da je sva ta idila na snimkama samo jedna velika laž. 'Volim promatrati kako im kuća izgleda na fotografijama i zamišljam kako to izgleda u stvarnosti, iza ove savršene, idilične fotografije', objasnila je, aludirajući na to da i njezin dom uz dvoje djece u pelenama katkad izgleda kao da je njime prohujao vihor.

Inače, ovog vikenda Blake Lively i Ryan Reynolds slave šestu godišnjicu braka - sretnu, ali stvarnu, uz sve uspone i padove koji su iza njih, i koji ih tek čekaju.

Anna Kendrick as “Stephanie” and Blake Lively as 'Emily' in A SIMPLE FAVOR. Photo by Peter Iovino.
EXCLUSIVE: Blake Lively enjoys a family time during a break of her filming in Madrid. She spent the evening with her children in a playground.

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
23 Jun 2018, Image: 375838678, License: Rights-managed, Restrictions: ONLY Australia, Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Germany, Greece, Hungary, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Netherlands, New Caledonia, New Zealand, Norway, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom, United States, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Reuters/EPH

Linker
20. travanj 2024 10:24