Tea Cimas / CROPIX
NE STIŠAVA SE BURA

Jacques se žešće iznervirao: 'Napravite nešto što vam valja'

Ah, ta krila, taj predmet rasprave na subotnju večer i nedjeljno jutro poslije Dore! Nije ljude iznerviralo samo to što je Roko Blažević, ovogodišnji pobjednik koji će nas predstavljati na Eurosongu u Izraelu, na nastupu iskopirao krila kakva su na leđima na Euroviziji nosili Azerbajdžani 2008, pa smo 'tako démodé', ima tu još i još argumenata koji se roje po društvenim mrežama.

Ne stišava se bura oko krila koja je Roko na leđima nosio na Dori, a iznervirale su negativne opaske osobito glazbenika Jacquesa Houdeka koji mu je napisao ovu pobjedničku pjesmu i slavio sa svojim miljenikom.

Krila su na žulj stala čak i modnom znalcu Viktoru Dragi, koji je na FB napisao da je ovo 'teška sramota. Totalno demode. Pravi pokazatelj stanja na glazbenoj sceni. U rangu Kraljevi ulice ili klape...'. Na to se nadovezala voditeljica Nevena Rendeli, dodavši: '...da samo na glazbenoj...'

A nanizalo se tu opaski i poput: 'Jacques skidaj ta krila s Roka jer će nas razapet mediji zbog kopije', zatim 'Bravo, al' krila su koma, Roku to ne treba'. 'Maknite s tog krasnog i nadarenog dečka ta krila. Odvlače pozornost od pjesme' i 'Čestitam, ali bolje bez krila'.

K tome, još se tu provlače i tvrdnje i da je sama pjesma plagijat... uostalom, poslušajte obje!

I što na sve to ima reći Jacques Houdek? Čini se, jutro poslije, da je vraški dobro znao što radi, jer je pozornost s tim krilima definitivno navukao i na sebe, i na Roka. Oglasio se na svom Facebooku: 'Bože, koliko ovdje ima mišljenja... čitam i ne vjerujem. Toliko 'važnih' faca, svi imaju vizije, znanje, talent. Pa kad već sve znate, dajte si onda truda, malo volje, napravite nešto što vam valja i prijavite se dogodine na Doru, dobro? Ponekad je doista dovoljno čestitati.'

FB screenshot

FB screenshot

Linker
19. travanj 2024 22:52