Getty Images for The Recording A
izvadio prljavo rublje

'Jadna, nemaš pojma tko je on': Bivši bejzbolaš odlučio srušiti sreću Jennifer Lopez

Tek što su se zaručili, ljubavnu sreću odlučio je uzburkati bivši igrač bejzbola koji je zaručnika Jennifer Lopez optužio za prevaru, a kako bi dokazao da je u pravu, čak bi se podvrgnuo i poligrafskom testiranju.

Jennifer Lopez (49) i Alex Rodriguez (43) ovog su vikenda sa svijetom podijelili sretnu vijest - nakon dvije godine veze par se zaručio, a sada je njihovu sreću odlučio poljuljati bivši bejzbolaš Jose Canseco (54) koji tvrdi da Alex zapravo cijelo vrijeme vara Jennifer Lopez. Svojom objavom na Twitteru dignuo je prašinu i privukao medijsku pažnju na sebe.

LAS VEGAS, NV - OCTOBER 15:  Former Major League Baseball player Jose Canseco attends the debut of
Jose Canseco

'Gledam jadnu Jennifer Lopez, nema pojma da je on vara s mojom bivšom suprugom. Jadna žena, nema pojma tko je on zapravo', napisao je u jednoj objavi, a kasnije ih je još nekoliko posvetio ovoj temi.

'Alex, prestani biti go**o i prestani varati Jennifer', napisao je, a u sljedećoj je rekao kako je spreman ići na detektor laži kako bi dokazao da govori istinu. Kasnije ga je putem društvene mreže izazvao i na boksački meč. Canesco je inače bio u braku sa Jessicom Canesco s kojom se vjenčao 1996. godine, no brak je završio razvodom tri godine kasnije. Prije nego što su se rastali, Jose je zaradio optužbe za obiteljsko nasilje.

J-Lo i Rodriguez su se upoznali još 2005. godine na utakmici koju su Yankeesi igrali protiv Metsa, a vezu su započeli tek 12 godina kasnije, u ožujku 2017. godine. Oboje iza sebe imaju propale brakove pa će za Jennifer ovo biti četvrti brak u kojem je s Marcom Anthonyjem dobila blizance Emmu i Maxa, a Alex iza sebe ima propali brak sa Cynthijom Scurtis kojem je 2008. godine presudila afera s plesačicom i trenericom Joslyn Noel Morse te je također je otac dvije kćeri.

Vijest o zarukama par je podijelo na Instagramu kroz fotografiju na kojoj se vidi blistavi zaručnički prsten. O optužbama o prevari par se još uvijek nije oglasio.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10:  Alex Rodriguez and Jennifer Lopez attend the 61st Annual GRAMMY Awards at Staples Center on February 10, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy)
Getty Images for The Recording A

Linker
18. travanj 2024 20:57