Livio Andrijić / CROPIX
Pokupila komplimente

Jadranka Kosor ne prestaje objavljivati svoje fotke iz mladosti - fanovi su u transu, nitko je ne bi prepoznao!

Na Twitteru uglavnom komentira dnevna i politička događanja, no bivša političarka voli se prisjetiti i nekih prošlih vremena

Jadranka Kosor (65) posljednjih je dana posebno nostalgična pa je odlučila prelistati svoje stare fotoalbume. Fotografije iz mladenačkih dana dijeli sa svojim pratiteljima na Twitteru i oduševljava ih svojim izgledom pa joj nerijetko upute i komplimente.

'I sad jedna nemontirana za laku noć. Vrijeme nježnosti', napisala je u opis posljednje fotografije na kojoj pozira sa sinom Lovrom. U ljubičastoj haljini koja joj je otkrila noge naša političarka pokupila je dobre komentare, a jedan pratitelj primijetio je da 'izgleda poput Sofije Loren'. 'Vi ste baš rođena dama', još je jedan od komentara.

Prije ove podijelila je još jednu iz studentskih dana, kako je napisala, namontiranu fotografiju. 'A sad još jedna nemontirana. Počeci novinarskih dana na Radio Zagrebu. Remen na ramenu od Nagre, teškog magnetofona. Umjesto političkog tvita za laku noć i good night', stoji u opisu fotografije.

S obzirom na to da je javnost većinom poznaje s kratkom kosom, sve je oduševila fotografija iz dana kada je njegovala dugu crnu kosu.

Bivša premijerka najčešće se prisjeća dana dok je bila studentica, a moramo priznati da je na nekim fotografijama ne bismo na prvi pogled prepoznali. Fotografije su nastale u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Svoju karijeru Kosor je započela kao novinarka na Radio Zagrebu i Večernjem listu. Sina Lovru dobila je u drugom braku s Ivom Škopljancem s kojim je bila u braku devet godina.

Linker
16. travanj 2024 21:06