Povratak u prošlost

Jadranka Kosor pokazala kako je prala rublje: Oduševljeni pratitelji uspoređuju je sa Sophijom Loren

Bivša premijerka i aktivna twitterašica ne prestaje dijeliti fotografije iz mladosti, a posljednja koju je otkrila donijela joj je i ‘ozbiljne‘ komplimente.

Bivša premijerka Jadranka Kosor oko dana zaljubljenih počela je objavljivati svoje fotograije iz mladosti, pod motom - da si uljepša dan s nekim sretnijim vremenima. Na oduševljenje njenih brojnih pratitelja na Twitteru, Kosor je mladenačke fotografije nastavila

"Studentica pere rublje na pumpi. Sjećanje za dobar dan", napisala je uz crno bijelu fotografiju. Na slici je vrijedna mlada Jadranka u poslu, pere rublje na ruke i to na pumpi kako je i spomenula. Suknju je zagrnula pregačom, a rukave na dolčeviti je zavrnula do laktova.

Iako je bila usred posla, nasmijala se fotografu. To je još uvijek bila faza u kojoj je imala dužu kosu, koja joj je bila povezana.

Twitteraši su je zasuli komplimentima, a najkonketniji je našu bivšu političarku usporedio s ikonom talijanske i svjetske kinematografije. "Ličite na Sophiju Loren", kazala joj je korisnica Twittera uz dva srca. Jadranka je na to komentirala da je - lijepo.

Čitajte i: Jadranka Kosor kakvu još niste vidjeli: Pokazala kako je izgledala s dugom kosom i mladenačkom odjećom

Nostalgična serija

Prije deset dana Kosor je počela sa serijalom prisjećanja an mladost, prvo je 13. veljače obilježila Dan radija, nizom fotografija s početka svoje novinarske karijere. "Uz Dan radija. Sjećanje na početke, Hrvatski radio. U studiju i na terenu s preteškom Nagrom, magnetofonom. Novinarstvo kao strast, da, da", napisala je Kosor.

Tu je Jadranka već imala kratku koja joj je s vremenom postala zaštitni znak, što su mnogi pratitelji komentirali riječima kako je bivša novinarka "rano shvatila da lijepa glava traži kratku kosu".

Idućeg dana, na Valentinovo, poručila da se radije vraća u prošlost - gdje caruju smijeh i radost. Uz nostalgičnu fotografiju iz doba kada je bila djevojka, Jadranka Kosor je pokazala da je nekada imala dugačku, tamnu kosu. Nasmijana i opuštena djevojka, pozirala je u kratkoj suknji i majici na mornarske pruge - Jadranka je pokazala neko sasvim drugo lice. "Da ne komentiram sva potonuća sadašnjosti, opet u prošlost. Smijeh. Radost", napisala je uz svoju fotografiju.

Čitajte i: Dok je nutricionistima ‘slabo‘ od tanjura Jadranke Kosor, njezini pratitelji su oduševljeni, evo zašto

U međuvremenu se još nekoliko puta prisjetila svoje mladosti pa je Jadranka kosor otkrila i kako je izgledao njezin prvi podstanarski stan u Zagrebu. "Ovako sam plesala kad sam stigla u Zagreb. Iz provincije, jasno. Prva kuhinja, podstanarstvo i neimaština. Ali radost", napisala je.

Linker
09. travanj 2024 02:56