Profimedia, INF
složna obitelj

Jamie Oliver ima odgojnu mjeru koja je zgrozila mnoge

Britanski slavni par s petero djece, Jamie Oliver (43) i njegova supruga Jools (43), zajedno su još od tinejdžerskih dana i punih 18 godina u braku. A da za toliki bračni staž i skladnu mnogočlanu obitelj treba jasna strategija ne krije ovaj slavni chef koji je pak svojom izjavom zgrozio brojne roditelje.

U britanskim medijima Jamie Oliver izjavio je kako svoju djecu prati u stopu. 'Starije kćeri, supruga i ja koristimo aplikaciju pomoću koje uvijek možemo vidjeti gdje je tko i kojom se rutom kreće. Ako jedna kaže da ide u Camden, a vidim da su bile u Readingu, imamo problem. I oni mene mogu pratiti pomoću aplikacije. U svakom trenu znaju gdje sam, znaju čak i koliko brzo vozim’, izjavio je. Brojni fanovi su se zgrozili praćenjem djece, te manjkom slobode u obitelji, no ima i onih koji ga podržavaju.

Jamie Oliver (jamieoliver / 17.08.2017):
Profimedia, Face To Face A

Uvijek nasmijani Oliver otkrio je nedavno kako izgleda život njegove sedmeročlane obitelji - najčešće nalikuje tempiranoj bombi. 'Ako je u našoj kući ikad mir, a ponekad to je zaista je, mislim, otprilike jednom tjedno, onda se Jools i ja pogledamo i to je slatko jer se svi volimo i svi jedemo, a nas dvoje dobro znamo da smo svega 30 sekundi udaljeni od 'pokolja'.

August 8, 2016: Jamie Oliver and his wife, Jules Oliver, pose with their family at the Portland Hospital in London, UK after they welcomed their 5th child together yesterday, a baby boy. The couple was joined by their 4 older children, Daisy Boo Pamela Oliver, Petal Blossom Rainbow Oliver, Buddy Bear Maurice Oliver, and Poppy Honey Rosie Oliver., Image: 296484534, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF

Linker
16. travanj 2024 22:00