Profimedia, AKM-GSI
NEMA PAUZE

Jane Fonda i u devetom desetljeću tekst uči na manikuri

Iako je u devetom desetljeću života, američka glumica ne posustaje: ove godine gledat ćemo je u filmu 'Book Club', a čini se kako već ima novi projekt u planu jer se ne odvaja od scenarija.

Dvostruka oskarovka Jane Fonda (80) nedavno je završila sa snimanjem filma "Book Club" u kojem glumi uz Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen, a u kojem se životi četiri dugogodišnje prijateljice promijene nakon što pročitaju knjigu "Pedeset nijansi sive". I dok se njezin lik u filmu ne odvaja od te hit knjige, legendarna glumica sa sobom svugdje nosi scenarij za novi projekt. Tako je Jane Fonda u svoj omiljeni salon za manikuru na Beverly Hillsu stigla s papirima pod rukom, a cijeli tretman provela je gledajući u taj scenarij i ne skidajući sunčane naočale kako bi se sakrila od znatiželjnih pogleda.

Jane Fonda reads a script while she gets nails done at her favorite salon.
01 May 2018, Image: 370320913, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Čini se da se njujorška glumica priprema za snimanje novih nastavaka serije "Grace and Frankie" u kojoj ona igra ulogu Grace uz glumicu Lily Tomlin koja je utjelovila Frankie. Serija prati priču dviju žena koje su primorane živjeti zajedno nakon što otkriju da su njihovi muževi, osim što su poslovni partneri, već godinama ljubavnici. Simpatične Grace i Frankie očigledno su pronašle svoju publiku jer je u pripremi već peta sezona serije.

Los Angeles, CA  - Jane Fonda gets a little pampering while reading through a script for her Netflix show, 'Grace and Frankie'. The veteran actress got a manicure while going over her lines.

Pictured: Jane Fonda

BACKGRID USA 1 MAY 2018, Image: 370321365, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 20:52