Derek Storm / Splash News
HRABRA 80-GODIŠNJAKINJA

Jane Fonda nakon uklanjanja tumora: 'Svijet se raspada, što je jedna usna?'

Lijepo našminkana glumica pred paparazzima je pokušava sakriti flaster, ali je publici sve objasnila kada je nakon uklanjanja tumora odradila čak dva intervjua

Lijepo našminkana glumica pred paparazzima je pokušava sakriti flaster, ali je publici sve objasnila kada je nakon uklanjanja tumora odradila čak dva intervjua

Legendarna glumica Jane Fonda, koja se 2015. vratila hit serijom "Grace and Frankie" jučer je odradila intervju na Build Series, gdje je s kolegicom Lily Tomlin predstavila novu sezonu. Vitalna 80-godišnjakinja u studio je stigla elegantno obučena u crno i pomno našminkana te s flasterom na donjoj usni, koji je pred paparazzima pokušala sakriti rukom.

New York, NY  - Jane Fonda is seen arriving at AOL Build with a large bandage on her bottom lip. She was not wanting to show off her odd face bandage.

Pictured: Jane Fonda



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 360241283, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Kad je stupila pred kamere, obratila se publici i otkrila zašto se pojavila u ovakvom izdanju: "Samo želim objasniti flaster. Nedavno su mi uklonili tumor s usne. Mislila sam da će se rana zaliječiti prije ovog nastupa, no sve je u redu. Samo sam htjela objasniti. Inače ne hodam okolo ovakva".

Kasnije u danu, Fonda je posjetila Howarda Sterna i odradila radio-intervju, izvještava People. Na upit vezan za tumor na usni neustrašivo je odgovorila: "Hej, svijet se raspada, što je jedna usna? Da, napravili su (biopsiju). Bit ću dobro, hvala!"

New York, NY  - Jane Fonda is seen leaving AOL Build with a large bandage on her bottom lip. Jane quickly hops into her car not wanting to show off her odd face bandage.

Pictured: Jane Fonda



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 360240505, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Ovo nije Janein prvi susret sa zloćudnom bolesti. 2010. liječnici su otkrili i uklonili manji tumor na prsima slavne glumice, koja je nakon toga kod Oprah izjavila: "Uvijek sam govorila da se ne bojim smrti. Osjećam kao da sam se pridružila milijunima žena koje su morale proći kroz ovo. Kakvo će to biti putovanje!"

, New York, NY - 20180115 - Celebrities Visit Build Series

-PICTURED: Jane Fonda
-, Image: 360254350, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Jane Fonda, seen at BUILD Series, NYC to promote GRACE AND FRANKIE
<P>
Pictured: Jane Fonda, seen with a bandaged lip
<B>Ref: SPL1646198  150118  </B><BR/>
Picture by: Derek Storm / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Derek Storm / Splash News

Linker
26. travanj 2024 16:38