Jane Fonda
 Profimedia, AKM-GSI
nosila se s velikom tugom

Jane Fonda otvorila dušu: 'Majka me nikad nije pogledala s ljubavlju'

Diva, glumačka zvijezda i čak i u 81. godini života zaljubljenica u fitness odlučila je progovoriti o najtežoj traumi u njezinom životu koju je uspjela zaliječiti tek u šezdesetoj godini.

Život glumice Jane Fonde obilježen je velikom traumom. Naime, s 12 godina ostala je bez majke koja je izvršila samoubojstvo u psihijatrijskoj bolnici. To je neizreciva tuga s kojom se nije znala nositi, a taj događaj ju je potpuno slomio. Glumica priznaje da je tu traumu uspjela zaliječiti tek u šezdesetim godinama života.

U novom HBO dokumentarcu 'Jane Fonda in Fave Acts', koji uskoro izlazi, glumica se otvorila bez kočnice kako bi razgovarala o majci koja je bolovala od bipolarnog poremećaja i o tome koliko je važno to oprostiti. 'Ako imaš roditelje koje nisu sposobni pokazivati ljubav, to jako utječe na poimanje sebe u ranoj dobi', rekla je Fonda za People TV.

AG_167816 -  - *EXCLUSIVE* Hollywood, CA - American actress, writer, political activist, former fashion model and fitness guru, Jane Fonda, takes her dog for an afternoon stroll in Hollywood. Jane wore the color purple, which politically stands for a Purple revolution, against President Donald Trump.

Pictured: Jane Fonda
 4 FEBRUARY 2017, Image: 315455354, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Jane Fonda

'Kao dijete, uvijek misliš da si ti kriv, jer dijete ne zna kriviti druge. Treba proći nemilo dugo vremena dok te prođe krivnja i naučiš to pustiti', rekla je Fonda koja dugo nije znala što se dogodilo s njezinom majkom. Tata joj je govorio da je umrla od srčanog udara, a Jane je doznala za istinu tek čitajući članak u magazinu.


zivim.hr - http://zivim.hr/rastem/sto-mozemo-ukrasti-od-jane-fonde-za-pocetak-redoviti-seks-jogu-i-zeleni-caj/
Profimedia, Mega Agency

'Moja majka je bila u nekom svom svijetu i nije se mogla nositi s bolešću. Sada razumijem zašto me nikada nije mogla pogledati s ljubavlju, očima kakvima sam ja gledala nju. Tek sad mogu razumjeti, istinski oprostiti', zaključila je.

Linker
25. travanj 2024 19:32