Getty Images
POVRATAK DIVE

Janet Jackson je potvrdila da se vraća velikim svjetskim pozornicama

Nakon što je prošle godine odgodila čak 75 zakazanih koncerata u sklopu svoje svjetske turneje, Janet Jackson se sada sprema vratiti na pozornicu u velikom stilu.

Buran je period iza pop-zvijezde. Uz to što je u siječnju rodila prvo dijete, sina Eissa, i to u 50. godini, nedavno je potvrdila i razvod od svog partnera, katarskog poduzetnika Wissama Al Mana.

Iako su svi ovi događaji sigurno ostavili traga na Janet, ona je sretna jer je njeizn sin "tako zdrav, tako prekrasan, tako sladak, tako sretna beba", a o oporavku svjedoči i odluka o nastavku turneje koja će iznova krenuti 7. listopada u gradu Lafayetteu u američkoj saveznoj državi Louisiani, a nakon toga će uslijediti još 55 koncerata kroz SAD i Kanadu. U sklopu turneje su bili zakazani i neki europski datumi, ali njih još treba potvrditi.

My baby and me after nap time.

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Sve novosti je fanovima potvrdila sama Janet u video-poruci na Instagramu, a dodatno je svim obožavateljima zahvalila na strpljenju i poručila – "Strašno sam uzbuđena, ne mogu dočekati da se vidimo na pozornici!"

A special message from Janet for her fans. See Janet's entire message at: www.janetjackson.com

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Linker
20. travanj 2024 00:13