Neil Mockford/GC Images / GC Images
Sve je u božjim rukama

Janet Jackson: 'Majčinstvo je nešto najljepše što mi se dogodilo u posljednjih dvadeset godina'

Glazbena diva i modna ikona, Janet Jackson otvorila je dušu BBC Radiju u Londonu, gdje je naglasila tko je muškarac broj jedan u njezinom životu.

Janet Jackson (52) pojavila se u jutarnjem showu Chrisa Evansa promovirajući svoj novi singl 'Made For You'.

Poznata pjevačica otkrila je da joj je majčinstvo u potpunosti promijenilo život i da joj je ono donijelo najviše sreće u posljednjih 20 godina.

Dobitnica pet Grammyja, iznenadila je stajlingom. Pojavila se u uskoj plavoj jakni, marami sa zvijezdama i dimija kombinezonu na kopčanje. Kosu je složila u veliki rep.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 13:  Janet Jackson at BBC Radio 2 on September 13, 2018 in London, England.  (Photo by Neil Mockford/GC Images)
Neil Mockford/GC Images / GC Images


Prošlo je 20 mjeseci otkako je u njezin život ušao sin Eissa. Sinčića je na svijet donijela lani u siječnju, a u mjesecima koji su uslijedili krenule su glasine da joj u braku s katarskim biznismenom i milijunašem Wissamom Al Manom ne cvjetaju ruže. Već u travnju je par objavio da se razvode nakon pet godina braka, a dogovorili su se i da će sinčić nakon razvoda živjeti s pjevačicom u Londonu.

Pjevačica britanskom metropolom često šeta sa sinčićem bez osmijeha na licu, a sa suprugom je na sudu kako bi se dogovorili oko skrbništva. 'Sve je u Božjim rukama', naglasila je. Brak je pukao nakon pet godina, a izvor tvrdi da je to zato jer dolaze iz različitih svjetova.

Profimedia, AKM-GSI


*PREMIUM EXCLUSIVE* Janet Jackson pictured strolling through London with baby Eissa. The popstar braved the London rain to join friends for lunch in SW London.
19 Feb 2018
Pictured: Janet Jackson., Image: 363726862, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency


10 Feb 2016 - London - UK

*EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES*

Janet Jackson at Lazarides art gallery with husband Wissam Al Mana!, Image: 273710383, License: Rights-managed, Restrictions: For content licensing please contact:
Xposure Photos
pictures@xposurephotos.com
 44 (0) 208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

'Pokušavala se uklopiti u njegov svijet, ali nikako nije mogla. Često je mislila da mu je jedno veliko razočaranje', dodao je izvor.

Linker
20. travanj 2024 08:26