Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
Špic salonke

Janica na posao došla u vrtoglavim štiklama koje je morala skinuti

Tako to biva kad se na posao dođe u salonkama na toliko visoku petu... a državna tajnica Janica Kostelić nije dvojila hoće li ih skinuti tijekom susreta s Mirnom Zidarić...

Naša najtrofejnija skijašica i prva državna tajnica za sport, Janica Kostelić, te sportska novinarka Mirna Zidarić, dobro su se zabavile pokušavajući izvesti jednu od joga vježbi...

Nakon što je lani u kolovozu državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport, Janica Kostelić (tada u ulozi pomoćnice ministra znanosti, obrazovanja i sporta) Crkvi javno odgovorila i pobliže objasnila da je joga sport, a ne tehnika kojom se uvodi u svijet hinduizma, sada je pokazala i da poznaje tehnike tog sporta.

Otkrila je to na svom Instagramu sportska novinarka Mirna Zidarić uputem četiri simpatične fotografije spojene u kolaž, a na kojima s Janicom izvodi joga-vježbicu. Mirna je Janicu posjetila na poslu, a budući da naša proslavljena skijašica i danas ozbiljna poslovna žena na posao dolazi u vrlo visokim štiklama, nije sve išlo glatko. Morala je nakratko skinuti svoje crne salonke ne bi li vježbu izvela pravilno, pa smijeha nije nedostajalo.

Šaljivo je bila intonirana i rečenica koju je Mirna napisala pokraj ove fotografije: Državna tajnica Janica Kostelić i ja smo se slozile da joga definitivno jest sport, ali mozda ipak bez štikli'.

drzavna tajnica @yanica i ja smo se slozile da #yoga definitivno je #sport ali mozda ipak bez

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

Linker
15. travanj 2024 23:27