‘gospodin savršeni‘

Javni rat donedavnog para! Goran ostavio Hanu zbog fatalne Claudije i otkrio: ‘Nema nikoga, ovisna je o meni‘

Goran Jurenec i Hana Rodić počeli su ljubavnu vezu nakon što su se upoznali na snimanju reality showa "Gospodin Savršeni". Iako nije bila pobjednica emisije, Hana je uspjela osvojiti srce 17 godina starijeg manekena.

Ljubavna reality bajka Gorana Jureneca i Hane Rodić došla je nedavno kraju. Bivši par nije suglasan ni oko datuma prekida, niti oko okolnosti koje ga okružuju. 'Gospodin Savršeni' Hanu Rodić upoznao je u popularnom RTL-ovom reality showu, a iako je nije odabrao kao pobjednicu, nakon showa među njima je planula ljubav. Mnogi su bili skeptični po pitanju budućnosti veze, par dijeli 17 godina razlike, a nisu niti živjeli na istim adresama, no činilo se da su oni ušli spremni da se izbore sa svim preprekama. Idila je trajala nešto više od dvije godine, no prema pisanju njemačkog manekena, paru je presudio lockdown.

Čitajte i: Kronologija slavne ljubavi! ‘Gospodin Savršeni‘ ipak nije opravdao titulu? Slomljena Hana proglasila kraj

Veza bi se, tvrdi Jurenec, prekinula i ranije - no nije želio ostaviti Hanu bez krova nad glavom. Hana to oštro opovrgava pa je par krenuo u svojevrsni rat putem društvenih mreža.

"Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio sam se za London da počnem novi život. I da sam iskren, htio sam našu vezu prekinuti prije godinu dana, ali onda se desio lockdown. Jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisna o meni. Sljedila je grozna godina s nekoliko svađa i velikih eskalacija. Molim vas imajte razumijevanja da iz poštovanja prema Hani ne želim ulaziti u detalje. Naši različiti pogledi su mi pokazali da nije osoba s kojom mogu izgraditi zajedničku budućnost, koliko god sam se i trudio samog sebe uvjeriti, jer je pritisak u javnosti bio velik", napisao je maneken.

Dok Jurenec tvrdi da je prije nekoliko mjeseci obnovio vezu s bivšom djevojkom Claudijom Lucijom, koja mu je u najtežim danima veze s Hanom bila podrška, Hana tvrdi da ju je maneken donedavno molio da budu zajedno i da mu oprosti zbog svega. O fatalnoj Claudiji malo se zna, poznato je da odnedavno s Goranom živi u Londonu i da je po zanimanju vlogerica.

Linker
18. travanj 2024 22:38