Getty Images for NARAS
Novi album

Jay Z svojom novom pjesmom potvrdio glasine o prijevari?

Američki reper sinoć je izdao svoj novi album 4:44, a ono što se svi pitaju – je li time napokon potvrdio optužbe o prijevari o kojima njegova slavna supruga Beyonce pjeva na svojem posljednjem albumu Lemonade?

Američki reper sinoć je izdao svoj novi album 4:44, a ono što se svi pitaju – je li time napokon potvrdio optužbe o prijevari o kojima njegova slavna supruga Beyonce pjeva na svojem posljednjem albumu Lemonade?

Novopečeni otac blizanaca Shawn Jay Z Carter izdao je javnu ispriku svojoj suprugi zbog grijeha iz prošlosti, tvrde oni koji su danas cijeli dan pobožno preslušavali njegov novi album 4:44. Prošle je godine 47-godišnjak mogao čitati bezbroj optužbi na svoj račun, a sve otkad je Beyonce objavila vizualni album i pjesmu Sorry. Svijet je poludio za riječima "bolje nazovi Becky sa super kosom", a fanovi su krenuli u istraživanje o kome se radi te postoji li zbilja žena s kojom bi netko prevario najbogatiju pjevačicu na svijetu? Čini se kako je druga žena bila stvarna jer u pjesmi Family Feud (u kojoj Beyonce gostuje kao vokal) Jay Z preklinje - "ostavi me na miru Becky".

U pjesmi 4:44 bruklinski reper ispričava se zbog svog ženskarenja te se pita je li zbilja zbog nekog drugog riskirao odnos sa svojom srodnom dušom i kćerkom Blue Ivy. Brine se i za prinove kojima su Carterovi nedavno poželjeli dobrodošlicu - "Da moja djeca znaju, ne znam što bi napravio / da me više ne gledaju isto kao prije, mislim da bi umro od srama". Turbulencije u braku, javne svađe i nevjera sve je ono zbog čega je njihov odnos bio na klimavima nogama, i to do te mjere da mu se Beyonce nije javljala na telefon, kako repa u pjesmi. U pjesmi 4:44, koju ističe kao najbolju koju je ikad napisao, potvrdio je i da su nekoliko puta izgubili bebu (o čemu je i Beyonce pjevala).

LOS ANGELES, CA - JANUARY 26:  Singer Beyonce and rapper Jay Z perform onstage during the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
Getty Images

NEW YORK, NY - MAY 05:  [EDITOR'S NOTE: Image has been digitally processed] Jay-Z and Beyonce attend the
Getty Images

Ni šogorica Solange nije ostala kratkih rukava. Naime, u pjesmi Kill Jay Z za koju je bruklinski reper otkrio kako govori o egu, priznaje kako je bio u krivu te kako je gotovo dopustio da mu najbolja žena na svijetu pobjegne - osvrnuvši se, očito, na napad šogorice u liftu poslije Met Gale 2014. godine koji je navodno bio potaknut time što je saznala da vara njezinu sestru.

Osim toga što su svi fanovi uvjereni da je ovo izravan odgovor na Lemonade, Jay Z se dotaknuo i svog propalog prijateljstva s Kanyeom Westom. Krajem 2016. godine reper je, naime, usred svog koncerta počeo prigovarati Jay Z-ju zbog toga što ga nije nazvao u vrijeme kad je njegova obitelj prolazila teške dane - nakon što je njegova supruga Kim Kardashian opljačkana u Parizu. Čini se kako se Shawnu Carteru to nije svidjelo te je odgovorio - "Što se događa sa svima, stalno se čudiš / ali ako misliš da su svi ludi, onda si ti taj koji je izgubio razum".

Na dugoočekivanom albumu gostuju Damian Marley i Frank Ocean na pjesmama Bam te Caught Their Eyes, a preslušati se može putem Tidala, streaming servisa u vlasništvu Jay Z-a.

Iako 4:44 i Lemonade možda nisu povezani, kad je u pitanju glazbeni par - ništa nije slučajno.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Linker
26. travanj 2024 14:33