ljubav ne odustaje

Je li Danijela Martinović ovim ‘najavila‘ prekid s Petrom Grašom? Prijateljima povjerila da joj puno znači

Samo nekoliko dana prije nego se saznalo da su poznati glazbenici prekinuli dugogodišnju vezu, Danijela je objavila simboličnu pjesmu ‘Ljubav ne odustaje‘. U njezinim stihovima kao da je najavljivala razlaz od Graše...

Najnoviji prekid na domaćoj javnoj sceni šokirao je mnoge jer nipošto nije bio očekivan. Petar Grašo i Danijela Martinović krenuli su različitim putevima nakon više od 24 godine zajedničkog života. Da već neko vrijeme ne žive zajedno, za Jutarnji list potvrdila je i Grašina voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih osobnih razloga", izjavila je.

Čitajte i: Kraj najdugovječnije veze na domaćoj sceni! Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon dva desetljeća

image
Danijela i Petar u vezi su bili više od 24 godine.

BILJANA GAURINA/CROPIX

Danijela je u međuvremenu objavila novu pjesmu "Ljubav ne odustaje" koja ima vrlo emotivan, ali sjetan prizvuk. Svatko od nas stihove pjesama interpretira na svoj način, ali u ovom slučaju iz Danijeline pjesme se može iščitati simbolika prekida, izgubljene ljubavi...

Iz ovih stihova vrlo je jasna njezina tuga i nemogućnost da bude sve kao što je nekada bilo. Baš kao da govori o svojoj ljubavi prema sada bivšem Petru Graši.

I da ne svane dan

I vrijeme da stane

Da zaustavim svijet

Sve četiri strane

Da razmaknem more

Oluje smirim sve

Ništa ne vrijedi kad nema te

Više nisam ti san

Al daj mi malo nade

Bit ću sjena sjenama

Da te netko ne ukrade

Možda dogodi nam se

Možda krene nabolje

Ljubav ne odustaje…

Nepobjediva je!

Par se upoznao davnih devedesetih, a u vezu su ušli nakon što se Danijela rastala od Marka Perkovića Thomsona. Svoj dugi odnos, za koji nitko ne bi rekao da će doći svom kraju, nisu okrunili brakom jer u njega ne vjeruju, odnosno misle kako im ne treba papir da potvrde svoju ljubav.

Linker
22. travanj 2024 08:11