Getty Images
LONDON SCHOOL OF ECONOMICS

Je li na pomolu promjena karijere? Angelina Jolie predaje na fakultetu!

Angelina Jolie je svojim brojnim talentima pridodala još jedan – okušala se, i to vrlo uspješno, kao predavačica na fakultetu!

Angelina Jolie je svojim brojnim talentima pridodala još jedan – okušala se, i to vrlo uspješno, kao predavačica na fakultetu!

Slavna glumica je dobila poziv od Londonske škole ekonomije (London School of Economics), specijalističkog koledža i sastavnice Sveučilišta u Londonu, da gostuje na katedri koja se bavi ženama, mirom i sigurnošću. U izjavi koju je prije predavanja dala za The Evening Standard izjavila je - "Nervozna sam, osjećam leptiriće u trbuhu. Nadam se da ću to dobro obaviti. Ovo mi je jako važno."

Profimedia
Angelina Jolie na London School of Economiscs

Iako ju je bilo strah kako će sve proći, ispostavilo se da Angelina nije samo glumačka, nego i sveučilišna zvijezda o čemu svjedoče i oduševljene reakcije studenata na Twitteru i drugim društvenim mrežama.

Od rujna će Angelina i češće gostovati na fakultetu, a glavna tema će joj biti utjecaj rata na žene. Za svoj rad neće dobivati plaću, a osim predavanja posjećivat će i radionice i različita druga javna događanja te zaokružiti vlastiti istraživački rad na tu temu.

Linker
27. travanj 2024 05:30