Getty Images for iHeartMedia
ED SHEERAN

Je li ovo kraj karijere trenutačno najpopularnijeg britanskog glazbenika?

Nakon što završi aktualnu turneju, Ed Sheeran bi mogao završiti s glazbenom karijerom. Barem je tako britanskom magazinu Daily Star ispričao njegov blizak prijatelj.

Razlog zbog kojeg bi se Sheeran mogao povući je želja da živi "normalan život", a još nije poznato misli li jedan od trenutačno najpopularnijih britanskih glazbenika uzeti samo kraći predah ili potpuno završiti glazbenu karijeru, ali njegove izjave u posljednje vrijeme daju naslutiti da se nešto zbiva i da mlada zvijezda razmišlja u tom smjeru.

Nedavno je izjavio da bi sigurno prestao ići na turneje kada bi postao otac, a mnogi se slažu da je aktualna turneja i album najveći izazov za njegovu vezu s Cherry Seaborn koja traje dvije godine. Par se poznaje još iz srednje škole, a problem je u tome što je svaki dan u njegovom rasporedu pun i što ima jako malo vremena za privatni život.

Sheeran beskrajno uživa u tome što radi, osim svoje glazbe piše i pjesme za druge glazbenike, magazin Time uvrstio ga je među najutjecajnije ljude na svijetu, ali suludi radni ritam ga je počeo iscrpljivati pa navodno sve češće razmišlja o tome da objesi gitaru o klin.

Njegov posljednji album "÷" samo je u Velikoj Britaniji prodan u više od milijun primjeraka, a singl "Shape of You" se 13 tjedana zadržao na prvom mjestu ljestvice singlova.

Linker
16. travanj 2024 14:48