SVI SU DOBITNICI

Jedan dobije kipić, a svi luksuzne darove: Zavirite u skupocjenu poklon vrećicu koju dobivaju nominirani za Oscara

Ovogodišnja će dodjela Oscara po mnogočemu biti posebna i drugačija od onih koje se nisu održavale u pandemiji, ali jedna stvar je ipak ostala ista: svi nominirani u glumačkim kategorijama te u kategoriji za najboljeg redatelja kući će nakon ceremonije otići kao dobitnici – poklon vrećice vrijedne više od stotinu tisuća dolara.

Dodjela Oscara bit će prvi put održana na nekoliko lokacija. Pratiti je možete uživo na portalu Gloria.hr s početkom u 00:30!

Glavni dio ceremonije tradicionalno će biti u Dolby Theatreu, ali ove godine dio će biti održan i željezničkom kolodvoru Union Station, a zbog epidemioloških razloga nominiranima iz Ujedinjenog Kraljevstva omogućeno je da sudjeluju na lokaciji u Londonu.

Čitajte i: Standardni miljenici i netipični hit koji vreba iz prikrajka: Otkrivamo tko su glavni favoriti za pozlaćeni kipić

Svake godine marketinška tvrtka Distinctive Assets nominiranima za Oscara daruju poklon vrećicu 'Svi su pobjednici' s posebnim darovima za nominirane u kategorijama za najboljeg glumca i glumicu, najboljeg epizodnog glumca i glumicu te najboljeg redatelja. Prošle je godine ta prestižna vrećica u sebi sadržavala darove vrijedne 225 tisuća dolara, a u Distinctive Assests su objavili da će i ovogodišnja 'goody bag' biti vrijedna više od 100 tisuća dolara te će nominiranima biti poslana na kućnu adresu.

Čitajte i: Najljepše oskarovske haljine svih vremena! Holivudske dive ovim su se izdanjima upisale u povijest

Naravno, marketinška tvrtka darove ne plaća iz svojeg džepa, već ih dobiva u suradnji s onima koji bi htjeli da njihove proizvode koriste oskarovci. No, što je toliko vrijedno u običnom poklonu? Popis je podugačak, pa je najbolje da zavirimo u oskarovsku vrećicu.

image
Traka za glavu koja omogućava smireniji život
PRESS

MEDITATIVNA TRAKA ZA GLAVU

Ako se želite smiriti, a četvrta šalica kave ne obavlja svoj posao, kao ni mirisni štapići koje ste zapalili po cijelom stanu, ona bi mogla pomoći ova traka za glavu koja, kako tvrdi proizvođač Muse, pomaže u smirivanju i boljoj koncentraciji. Traka za meditaciju ima ugrađene senzore i koristi EEG tehnologiju kako bi smirila vaše moždane valove, pomogla vam u mirnijem spavanju i učinila vas manje nervoznima, a za tu povlasticu platit ćete 250 dolara.

SAVJETOVANJE S PLASTIČNIM KIRURGOM

Neki bi rekli da je nuđenje savjetovanja s plastičnim kirurgom kontraproduktivno i samo poručuje glumcu ili glumici da mu je odlazak pod nož neophodan za nastavak karijere, ali tako nije mislio doktor s Floride Thomas Su. On je u vrećicu priložio, a vjerojatno za to i dobro platio, da kupon za besplatno savjetovanje dođe u ruke holivudskih zvijezda. Nije poznato koliko je vrijedno savjetovanje niti hoće li Su zvijezdama ponuditi poseban popust ako se odluče na zahvat.

image
Pušenje u stilu s 24-karatnom e-cigaretom
PRESS

LUKSUZNA E-CIGARETA

Prije nekoliko godina Brad Pitt se veselio kao malo dijete kada je shvatio da se u Sarajevu može pušiti na svakom mjestu, a ako među nominiranima ima onih koji također vole da im je glava u dimu zasigurno će ih razveseliti e-cigareta tvrtke Hollowtips, specijalizirana za luksuzne 'pušilice', koja dolazi sa završetkom u 24-karatnom zlatu.

image
Odmor u starom švedskom svjetioniku pretvorenom u luksuzni hotel
PRESS

ODMOR U ŠVEDSKOJ

Dobitnici će moći slaviti, a gubitnici zaliječiti emotivne rane u luksuznom švedskom hotelu Pater Noster, smještenom u 152 godine starom svjetioniku na malom otoku. Boutique hotel ima samo devet soba, njegovi vlasnici tvrde da boravak u njemu dolazi sa zajamčenim odmorom od poslovnih pritisaka, a poklon bon nudi besplatna tri noćenja.

MASAŽA U KALIFORNIJI

Odmor u Švedskoj izgleda izazovno, ali treba doći do sjevera Europe, a ni klima nije uvijek blagonaklona turistima, pa zašto ne odabrati nešto s manje avanturizma i više hedonizma. U prvi plan dolazi Golden Door Spa, vrhunski 'salus per aquam' centar koji se nalazi u kalifornijskom gradiću San Marcos, negdje na pola puta između Los Angelesa i San Diega. Masaža, objedi s hranom koja dolazi direktno s farme, prekrasne šetnice, personalizirani trening... Sve to bit će omogućeno nominiranima koji su dobili poklon bon za dvije osobe i četiri noćenja.

VRHUNSKA KOZMETIKA

Da ne bi prerano morali otići kod doktora Sua, holivudski sretnici će u poklon vrećici dobiti i probranu vrhunsku kozmetiku. Ove godine posebno su istaknute kozmetičke marke Miage i Oxygenetix. Ne znamo za vas, ali mi bi radije gledali Anthonyja Hopkinsa kako isprobava svu tu kozmetiku i pritom opisuje svoje iskustvo, nego slušali govore zahvale 'Bogu, majci i producentu'.

image
Akupunktura bez uboda iglice
PRESS

AKUPUNKTURA BEZ IGLE

Uvijek ste htjeli isprobati blagodati tradicionalne kineske akupunkture, ali se bojite uboda igle, ona bi 360 dolara vrijedna napravica iz Tayi Instituta mogla biti upravo za vas. Umjesto uboda iglama, napravica koristi ultrazvučne ubode postižući, kažu njegovi tvorci, jednako iscjeljujući učinak.

PRIVATNI TRENER

Alexis Seletzky jedan je od najtraženijih privatnih trenera u Los Angelesu, ako želite provjeriti njegov rad slobodno otiđite do Alexis Fitnessa koji se nalazi blizu križanja dva poznata bulevara Santa Monice i La Cienege, a zvijezdama nudi besplatnih deset treninga. Što će posebno bitno biti nakon što iskoriste sljedeći dar.

ALKOHOL

Malo će se slaviti, malo će se tugovati, ali će se kvalitetno piti. U vrećici se, naime, nalaze vrhunska tekila Antigua Cruz, viski Weed star dvije godine, votka Trust Me... Sasvim dovoljno za dobar tulum nakon dodjele Oscara.

Linker
19. travanj 2024 16:01