Getty Images
NAKON TURBULENTNE VEZE

Jedan od najvećih britanskih zavodnika tek u 58. prvi put pred oltarom: Ni njegov preljub ih nije razdvojio

Britanski glumac Hugh Grant (57) spreman se obvezati na doživotnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Anni Eberstein (39), a vjenčanje je planirano krajem svibnja.

Za zvijezdu filma "Četiri vjenčanja i sprovod" ovo će biti prvi brak i to nakon dugogodišnje i turbulentne veze sa Šveđankom. Par je zajedno šest godina, a u vezi su dobili troje djece oko kojih su jako privatni. Naime, zna se da su dobili sina Johna u rujnu 2012., drugo dijete im je stiglo u prosincu 2015., ali njegovo ime nisu otkrivali, a treća prinova stigla je ove godine – što je slučajno otkrila njegova bivša djevojka i dobra prijateljica Elizabeth Hurley, ali ne zna se ni ime, ni datum rođenja.

EXCLUSIVE: Hugh Grant was spotted touching down in NYC alongside his pregnant girlfriend, Anna Eberstein. The couple attended the Golden Globes on Sunday in a rare public outing , but as they landed back in the Big Apple, Hugh committed a major fashion faux pas, as he recycled the same exact outfit he wore to dinner 2 days before in LA. He appeared disheveled and tired as they walked through the terminal .
<P>
Pictured: Hugh Grant, Anna Eberstein
<B>Ref: SPL1643862  080118   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: 247PAPS.TV / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
247PAPS.TV / Splash News

Informacije o njihovom vjenčanju su otkrivene nakon što je na Gradskoj vječnici Chelsea to objavljeno.

- Ovo je dan za koji nitko od njegovih prijatelja nije mislio da će se dogoditi. Uskoro će biti umirovljenik i tek će sad postati obiteljski čovjek – izjavio je jedan od njegovih prijatelja.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE ** Beverly Hills, CA  - Stars pose at the 75th annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel.

Pictured: Hugh Grant, Anna Eberstein



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 359527223, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Koliko je njegov ljubavni život zapetljan pokazuje i činjenica da Hugh Grant, osim troje djece koje ima s Annom, ima još dvoje s bivšom djevojkom Tinglan Hong, s kojom je, kako je izjavio nakon rođenja njihove kćeri Tabithe 2011. godine - imao kratkotrajnu aferu. Nakon te afere je s Annom dobio sina Johna 2012. da bi se ponovno vratio Tinglan s kojom je godinu nakon dobio treće dijete - Felixa. Anna mu je oprostila 'izlet' pa je par dobio drugo dijete 2015. te nakon toga još jedno, što je slučajno otkrila Elizabeth Hurley ove godine.

Linker
19. travanj 2024 15:15