ZAVODNIK

Jedan od najvećih naših zavodnika: Stjepan Hauser svirao na pješčanoj plaži uz niz nepoznatih dama

Glazbenik često na društvenim mrežama provocira objavljujući fotografije s nepoznatim damama. Može se samo nagađati krije li se iza sveg tog žena koja je osvojila srce jednog od najvećih zavodnika na estradi.

Glazbenik i violončelist Stjepan Hauser već neko vrijeme radi na samostalnoj karijeri, a za ovo je ljeto svojim obožavateljima odlučio snimiti obrade nekoliko pjesama. Najnoviji je Shakirin hit iz 2010. godine “Waka, waka”. Video obrade na violončelu objavio je na svome Instagram i YouTube kanalu. Bosonogom Hauseru na pješčanoj se plaži pridružilo na desetine djevojaka u kupaćim kostimima koje su plesale oko njega.

“Živiš život punim plućima”, napisao je obožavatelj, a slične komentare pisali su mu i drugi. Prije koji dan je objavio i obradu pjesme “Conga”, a u međuvremenu je dijelio fotografije i videozapise iz Budimpešte.

U trećem mjesecu ove godine bio je na Maldivima, a sve je zbunio fotografijom na kojoj je pisalo “gospodična, medeni mjesec se nastavlja?”.

“Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu”, napisao je potom Hauser i objavio fotografiju ljepotice koja je lice sakrila slamnatim šeširom. Ipak, to je sve bila laž budući da se radilo o kampanji koju je glazbenik snimao za njihovu turističku agenciju.

Hauser inače slovi kao veliki zavodnik, a nakon veze s pjevačicom Jelenom Rozgom, nikako da otkrije je li još koja dama osvojila njegovo, izgleda, neosvojivo srce. Često na društvenim mrežama provocira s fotografijama i videima u društvu nepoznatih djevojaka, a mudro šuti kada ga se u komentarima pita o tome jesu li to njegove odabranice. Za Gloriju je već govorio kakve ga žene privlače.

image
Stjepan Hauser radio je sa svjetskim zvijezdama poput Andrea Bocellija i Eltona Johna.
NIKOLA VILIC/CROPIX CROPIX

"Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!? Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene", objasnio je Hauser kakva dama može osvojiti njegovo srce.

Čitajte i: Voli li itko svoje fotografije više od Stjepana Hausera? Nova izdanja su hit, obožavateljice izvan sebe

Ove godine ponovno se spojio s glazbenikom Lukom Šulićem, inače obiteljskim čovjekom, povodom obilježavanja desete godišnjice dua "2Cellos". U Toskani ih je ugostio velikan Andrea Bocelli, zajedno su svirali, pjevali i odmarali.

Linker
16. travanj 2024 10:45