zvijezda ‘ambasadorove kćeri‘

Jedan od najvećih turskih zavodnika u mladosti se borio s pretilošću: ‘Cure su me izbjegavale‘

Iako za 33-godišnjim Urazom Kaygılaroğluom danas uzdišu mnoge žene, koje ga smatraju jednim od najatraktivnijih glumaca novije generacije u Turskoj, prije deset godina nije se činilo da će baš on postati novi srcolomac na malim ekranima, a razlog je bio upravo njegov izgled.

Zvijezda serijala "Ambasadorova kći" Uraz Kaygılaroğlu kao dvadesetogodišnjak imao je ozbiljnih problema s debljinom - u to vrijeme ovaj 188 centimetara visoki glumac težio je čak 64 kilograma više nego danas.

"Moja borba s pretilošću trajala je godinama, a da moram nešto poduzeti shvatio sam kad sam se počeo približavati brojci od 150 kilograma. Kilograme sam skinuo u dvije nepune godine i to zahvaljujući tjelovježbi te dijeti. Nije bila riječ o nikakvoj posebnoj prehrani, jednostavno sam s jelovnika izbacio ugljikohodrate i druge štetne namirnice. Čovjek može sve kad hoće" priznao je glumac, koji se u koštac s kilogramima uhvatio zbog straha od zdravstvenih problema, ali i glume.

Čitajte i: Sin markantnog Bali-bega već 'rastapa' pogledom: 'Izgleda ozbiljno kao i njegov tata'

Kako je nedavno otkrio, bio je svjestan da bi s njegovim izgledom igrao uvijek iste likove, a to nikako nije htio.

"Doduše, nisam nikada mislio ni da ću biti zavodnik jer su me žene kao mladog izbjegavale u velikom luku", našalio se glumac, koji je odrastao u Istanbulu.

Probleme s kilogramima Uraz je prepisao teškom djetinjstvu. Kao četverogodišnjak ostao je bez oca zbog čega je godinama bio povučen.

"Očeva smrt me jako pogodila i dugo mi je trebalo da se riješim boli zbog tog gubitka. Kao dijete sam najradije bio sam, umjesto da se igram s drugom djecom čitao sam knjige i gledao crtane. Pred kraj srednje škole shvatio sam da tako neću nigdje stići. No, najviše mi je pomogla gluma", iskren je Uraz, koji je s ulogom u Ambasadorovoj kćeri konačno ostvario svoj glumački san.

Čitajte i: Sreća kratkog vijeka: Slavni Turčin razveo se nakon 15 mjeseci, na suprugu je ljut zbog odnosa prema djetetu

Premda njegov lik unosi razdor među glavnim zaljubljenim parom, uspio je zadobiti simpatije gledatelja. Za njega pogotovo navijaju žene koje ga smatraju najzgodnijim glumcem u serijalu, ali i jednim od najpoželjnijih muškaraca u Turskoj otkako se nedavno rastao od supruge, također glumice Melis Isiten. Uraz iz tog braka ima sedmogodišnju kći Adu koja je trenutačno najvažnija žena u životu ovog šarmera.

Linker
19. travanj 2024 01:17