Sviđa nam se

Jedan redatelj ozbiljno razmišlja o zajedničkom filmu s Kirsten Stewart i Robertom Pattinsonom

Redatelj David Cronenberg, snimao je i s glumcem i s glumicom, a sada razmišlja potencijalnom filmu u kojem bi ih ponovno ujedinio.

Iako smo možda prerasli Sumrak sagu i ne bismo nužno opet htjeli gledati komplicirane ljudsko-vampirske ljubavne jade, mogućnost novog filma, sada već odraslih filmskih zvijezda Kristen Stewart i Roberta Pattinsona, razveselit će mnoge. Dvoje glumaca vrlo su blizu vrhunca svog kreativnog stvaranja i slave, iza sebe imaju godine kreativnog stvaranja, ali i zajedničku ljubavnu povijest - savršeni sastojci za savršeni film.

Međutim, malo tko bi se usudio predložiti im da ponovno snimaju zajedno, ali redatelj David Cronenberg ima upravo takve ideje. Filmaš je rekao da bi volio ujediniti taj glumački par u svom novom filmu.

image

Robert Pattinson i Kristen Stewart

SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Ali, nemojmo srljati, ono što se za sada zna je dok je Kristen Stewart kao zvijezda njegovog najnovijeg filma, horora Crimes of the Future, imala svjetsku premijeru na Filmskom festivalu u Cannesu, redatelj je otišao na kavu s uglednim filmskim kritičarem Jordanom Ruimmyjem.

Jordan je na svojoj stranici World of Reel, podijelio kako je Cronenberg također surađivao i s Pattinsonom - u trileru Cosmopolis iz 2012. i satiri Maps to the Stars iz 2014. i u tom kontekstu kritičar i redatelj spomenuli su kako bi bilo zabavno ponovno spojiti dvije glumačke zvijezde pred kamerom. Ruimmy je napisao kako mu se činilo da redatelj o tome zaista ozbiljno razmišlja.

Čitajte i: Kakva transformacija! holivudski ljepotan potpuno je neprepoznatljiv

image

Glumci u Sumrak sagi

FILM STILLS/PROFIMEDIA

Još uvijek teorija

"Zapravo me Robert upoznao s Kristen. Kao glumci predivno su se razvili, odvojeno. Snimaju umjetničke filmove i uspješno ih iznesu. Kristen i ja smo se odlično zabavili, a i Rob i ja smo se odlično zabavili. Što se mene tiče, da, mogu smisliti film ili ideju, u kojoj bi njih dvoje mogli biti zajedno", napisao je kritičar. Dodao je da redatelj nije otkrivao previše detalja, pogotovo zato što iduće godine snima triler Shrouds.

"Ne želim previše ulaziti u ideju, jer to neće biti moj idući film", zaključio je David Cronenberg. Ovaj 79-godišnji redatelj definitivno ne staje i pun je kreativnih ideja, a napomenuo je da je ponovno spajanje Kristen i Roberta još uvijek samo teorija, ali i da neće oduševiti one koji očekuju novu 'Sumrak sagu'.

Linker
19. travanj 2024 06:56