Instagram
NACIONALNI PAR KRKA

Jedna od najljepših manekenki uživa na odmoru u Hrvatskoj: Trudnica se opušta s kćeri i slavnim suprugom

Jedna od najljepših prirodnih ljepota u Hrvatskoj, rijeka Krka, oduševila je Viktorijinu anđelicu koja je na kasno ljetovanje stigla u društvu supruga, frontmena benda Kings of Leon.

Slapovi i kaskade koji se mogu vidjeti u Nacionalnom parku Krka svake godine privlače sve više posjetitelja, a ovog puta na jednu od naših najljepših rijeka stigla je i Lily Aldridge (32). Manekenka najpoznatija po angažmanu za američki brend Victoria's Secret na odmor na jug Hrvatske stigla je u društvu svojeg supruga Caleba Followilla, frontmena popularnog benda Kings of Leon.

On je kod nas bio prošle godine kada je s bendom prvi put nastupio pred hrvatskom publikom na IN Music festivalu u Zagrebu i čini se da da mu se svidjelo s obzirom na to da se sada vratio s cijelom obitelji.

Instagram

Instagram

Lily i Aldridge su ispod slapova uživali sa svojom šestogodišnjom kćeri Dixie Pearl, a u njihovu obitelj uskoro stiže prinova. Da je ponovno trudna, manekenka je objavila prije tjedan dana, a s obzirom na to da je na samom početku trudnoće, može putovati u udaljenije destinacije.

Linker
25. travanj 2024 12:16