I tata se slaže

‘Jednostavno neprihvatljivo‘: Malena Harper pošteno iskritizirala stajling Posh Spice

Kći Victorije Beckham nije baš oduševljena komadima koje je njezina majka nosila dok je žarila i palila sa Spajsicama pa joj je uputila oštar komentar.

Nekadašnja pop zvijezda jednog i članica jednog od najpopularnijeg girl benda devedesetih, Victoria Beckham, poznata je po svom otmjenom i profinjenom načinu odijevanja. Zbog toga je i dobila nadimak "Posh Spice" koji je nosila dok je bila u grupi Spice Girls.

Iako je danas ugledna dizajnerica te jako pazi što će odjenuti, u dane Spajsica bila je nešto ležernija i spremnija na modne eksperimente pa je svakodnevno nosila mini suknje, crop topove i uske haljine koje su sezale svega do gornjeg dijela bedara.

image

Victoria Beckham nekada je voljela nositi ultrakratke komade.

GOR/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Međutim, najmlađa članica obitelji Beckham, Harper, nije baš oduševljena maminim odjevnim kombinacijama iz devedesetih.

"Ona nije poput svojih vršnjakinja koje van idu našminkane i u kratkom topu. Nedavno mi je rekla: ‘Mama, vidjela sam neke tvoje slike dok si bila u Spice Girls i tvoje su suknje bile jednostavno neprihvatljive - prekratke‘", ispričala je Vicky šaljivu anegdotu.

image

Spice Girls 2008. na Madison Square Gardenu u New Yorku.

DAVID ALLEN/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Čitajte i: Victoria Beckham je u modnom ratu s dizajnericom Stellom McCartney

S kćerinim komentarom složio se i tata David. "Tada je David rekao: ‘Apsolutno, Harper! Stvarno, stvarno su bile prekratke‘. Harper je stvarno bila zgrožena koliko su mi suknje bile kratke", rekla je dizajnerica za australski Vogue.

image

Vicky vjerojatno nikada više nećemo vidjeti u ovako kratkoj haljini. Ili?

DVS/IPHOTO/PROFIMEDIA

Na mamino pitanje bi li nosila takve suknje, Harper je odgovorila: "Apsolutno ne! Vidjet ćemo".

Devedesete su u modnom smislu bile dosta raznolike, a mnogo trendova iz tog razdoblja možemo već nekoliko godina vidjeti na modnim pistama i ulicama, kao što su šljokice, crop topovi i platforme.

image

Victoria danas ima potpuno drukčiji stil - elegantniji i minimalistički.

UK TEAM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Posljednjih godina Victorijini modni izbori su se uvelike promijenili, no čini se da bi u svoju garderobu ponovno mogla uvesti neke promjene. "Što sam više vremena provela u modnom svijetu, to sam sve više zakopana ispod svih tih modnih ‘slojeva‘. Možda je vrijeme da malo začinim stil", poručila je dizajnerica.

Linker
19. travanj 2024 20:11