EVAN AGOSTINI/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Samo ljubav

Jeff Bezos ‘na sva usta‘ hvali novog muža svoje bivše žene: ‘Dan je sjajan momak, sretan sam zbog njih‘

Novi suprug MacKenzie Scott, bivše žene šefa Amazona, posve je skroman muškarac, što potvrđuje i njegova izjava o tome kako će pomoći ženi razdijeliti ogromno bogatstvo koje je stekla u braku s Bezosom.

Novi suprug MacKenzie Scott, bivše žene šefa Amazona, posve je skroman muškarac, što potvrđuje i njegova izjava o tome kako će pomoći ženi razdijeliti ogromno bogatstvo koje je stekla u braku s Bezosom.

Energičan, strastven, ljubazan, druželjubiv - tako Dana Jewetta (44), srednjoškolskog nastavnika kemije, opisuju njegovi bivši učenici, ugodno iznenađeni što je njihov skromni profa odjednom postao vrlo slavan i utjecajan.

Jewett je odnedavno novi suprug MacKenzie Scott (50), bivše žene osnivača Amazona Jeffa Bezosa, s kojim ima četvero djece. MacKenzie je nakon razvoda 2019. dobila 53 milijarde dolara i želi ih što prije razdijeliti u dobrotvorne svrhe, a od novog supruga Dana Jewetta očekuje da joj u tome pomogne.

Čitajte i: Nakon najbogatijeg čovjeka svijeta, zaljubila se u učitelja: Bivša supruga Jeffa Bezosa ponovno stupila u brak

Jewett je rado u privatnoj školi Lakeside u Seattleu, koju su od 2016. pohađala i djeca prebogate gospođe Scott, no sad je njegovoj učiteljskoj karijeri došao kraj jer ima važnijeg posla.

"Oženjen sam jednom od najdarežljivijih i najljubaznijih osoba koje poznajem i pridružujem se njezinoj posvećenosti da prenese ogromno bogatstvo kako bi služilo drugima", poručio je Jewett, sin pastora adventističke crkve, koji je uz oca učio koliko je važno milosrđe i davanje potrebitima.

Iako kao učitelj nije puno zarađivao, uvijek je velikodušno pomagao razne humanitarne akcije, što je ljudska kvaliteta koju MacKenzie Scott, treća najbogatija žena svijeta, osobito cijeni. Ona je samo prošle godine razdijelila više od šest milijardi dolara.

Čitajte i: Milijarder odlučio otići s vodećeg mjesta Amazona: Tko je čovjek koji će zamijeniti Jeffa Bezosa?

"Dan je sjajan momak, sretan sam i uzbuđen zbog njih dvoje", izjavio je Jeff Bezos, koji je MacKenzie ostavio nakon 25 godina braka zbog seksepilne Lauren Sanchez.

image
Jeff Bezos i bivša supruga MacKenzie Scott.
XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Lauren mu je i dalje samo djevojka, nema nikakvih naznaka da se planiraju vjenčati, no najavio je da će u kolovozu odstupiti s mjesta šefa Amazona kako bi se posvetio nekim novim projektima. Vrijeme će pokazati hoće li se tada nešto promijeniti i u bračnom statusu najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Linker
01. svibanj 2024 23:40