I dalje zaljubljeni

Jeff Bridges iznova oduševljava svojim odnosom prema supruzi: ‘Bila je to ljubav na prvi pogled‘

Legendarni hollywoodski glumac upravo je s najstarijom kćeri objavio knjigu za djecu, ona ju je napisala, a on ilustrirao te ni ovog puta Jeff nije propustio istaknuti koliko voli svoju dugogodišnju suprugu.

Prave i velike ljubavi su one koje se ne razmeću u javnosti, tiho traju godinama i desetljećima, a iz njih se rode uspješni i sretni ljudi, barem ako je suditi prema životnoj priči glumca Jeffa Bridgesa (70) i njegove voljene supruge Susan Geston (67).

Par je u lipnju proslavio 43. godišnjicu braka, što je danas rijetkost i u 'običnom' svijetu, a pogotovo za hollywoodske pojmove.

"Stvarno sam blagoslovljen", rekao je Bridges, koji sa suprugom ima tri kćeri od kojih je dobio dvoje unuka. "Dosta smo različiti po karakterima, ali mi to slavimo, umjesto da dopustimo da nas to razdvoji. Poštujem njezinu mudrost", kazao je glumac.

image
Jeff i Susan Bridges na premijeri legendarnog filma 'Veliki Lebovski'.
FOTOGRAFIJE: SEAN ROBERTS COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Prije vjenčanja, par je proveo dvije godine u vezi, a o njihovom susretu mogao bi se snimiti pravi romantični film. "Bila je to ljubav na prvi pogled", opisao je Jeff. Svoju suprugu upoznao je kada je ona imala 20, a on 23 godine. Susan je radila kao konobarica na ranču Paradise Valley u Montani, gdje je on 1974. snimao vestern "Rancho Deluxe", film u režiji Franka Perryja.

Mladi glumac, dijete je iz prave Hollywoodske obitelji, otac mu je Lloyd Bridges slavni glumac, a majka Dorothy Bridges također glumica i pjesnikinja. O Susan se malo zna, nije se voljela eksponirati, iako je i ona kasnije kada su već bili u braku glumila u filmovima.

Tajna sretne obitelji

U rijetkim intervjuima i ona se prisjećala njihovih početaka, tako je jednom otkrila kako je njihova veza imala punu podršku Jeffove obitelji.

Jeff i Susan imaju tri kćeri Isabelle (39), Jessicu (37) i Haley (34). Upravo je s najstarijom kćeri glumac objavio dječju knjigu "Daddy Daughter Day" (Dan za tate i kćeri), koju je ona napisala, a Jeff ilustrirao.

"Oni vole jedan drugoga, ali se i sviđaju jedan drugome, zajedno provode vrijeme. Ulažu trud i zanimanje, postavljaju pitanja jedan drugome o onome što ih zanima", kazala je Isabelle.

U studenom je bračni par Bridges prodao svoj ranč u Montecitu, gdje im je susjeda bila Oprah Winfrey, za 6,85 milijuna dolara. I sada je ovaj nerazdvojan par napravio cijeli krug, preselili su se u Montanu, gdje su proveli i božićne praznike s kćerima i njihovim obiteljima.

image
Jeff i Susan Bridges s najstarijom kćeri Isabelle.
FOTOGRAFIJE: PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Vrijeme jako brzo prolazi, a tako je dragocjeno. Provesti ga s ljudima koje voliš, ne postoji veće bogatstvo od toga", potvrdio je još jednom Jeff što je najvažnije za njega.

Linker
20. travanj 2024 08:53