Uvijek elegantna

Jelena Rozga održala virtualni koncert: Osim glasom, oduševila i haljinom idealnom za blagdane!

Jelena se uvijek trudi izgledati što bolje, a kako bi doprinijela atmosferi na koncertu, odjenula je haljinu kakvu odmah želimo u ormaru!

Kako su glazbenici zbog epidemioloških mjera i cijele situacije s koronavirusom u teškoj financijskoj situaciji jer ne mogu održavati nastupe, neki od njih okrenuli su se društvenim mrežama i virtualnoj zabavi kako bi barem tako razveselili svoje obožavatelje.

Jedna od njih je i Jelena Rozga koja je održala virtualni koncert na svom Instagram profilu iz svog doma. Jelena je na početku mini koncerta svima zaželjela sretan Božić, potom je obožavatelje počastila čak 21 pjesmom, a sve je pjevala uživo uz pratnju svog glazbenog tima.

Mnogi od njih su primijetili Jelenin predivni stajling kojim je itekako uljepšala cijelu atmosferu. Crvenu haljinu na velike bijele točke potpisuje domaći brend Arileo, a nju je kombinirala uz klasične bijele salonke. Kosu je ukrasila laganim valovima u svom stilu, dok je make-up bio nešto jači s naglaskom na oči.

"Prelijepa", "Sve savršeno", "Otmjena i elegantna" - bili su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, midi haljine s uzorcima ne napuštaju nas ni tijekom zime jer se mogu nositi čak i na gležnjače ili bajkerske čizme. Kontrast elegantne haljine i "robusne" obuće čini balans i daje posebnu zanimljivost stajlingu. Vječne točkice uvijek su dobrodošao uzorak u svim prilikama, baš kao i cvijeće ili prugice.

Prolazila pravi pakao

Zadnjih godinu dana Jeleni nije bilo lako. Naime, nepoznati muškarac dolazio joj je pred zgradu i uznemiravao ju. Protiv njega podignuta je i optužnica. Tereti ga se da je od kolovoza 2019. godine pa do početka rujna 2020., preko svog e-maila i profila na Instagramu slao Jeleni neprimjerene poruke na e-mail i Instagram.

U porukama je inzistirao na njihovom druženju, slao joj poruke sa željama da imaju ljubavnu vezu i intimne odnose. Pjevačica je s gnušanjem odbijala komunikaciju s njim, no on je slao svoje i fotografije sebe kako svojim Audijem obilazi splitske dućane u potrazi za poklonima namijenjenima baš Jeleni.

Više puta kucao joj je na vrata, fotografirao se pred ulazom u njezinu zgradu i slao joj fotografije. Potresena Rozga na kraju je sve prijavila policiji. Općinsko državno odvjetništvo u Splitu za njega traži šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine.

Linker
20. travanj 2024 12:33