Petar Vilović
sve je u znaku svetog pisma

Jelena Rozga podijelila novosti: 'Još uvijek se pitam je li ljubav dovoljna'

Pjevačica Jelena Rozga u ponedjeljak u podne predstavila je novu pjesmu i spot pod nazivom “Sveto Pismo”, a već iste večeri premijerno će je izvesti u beogradskoj Stark Areni gdje će se održati drugo izdanje dodjele glazbenih nagrada Music Awards Ceremony 2020.

"Nadam se da znate odgovor na pitanje je li ljubav dovoljna, jer se ja još uvijek pitam... Vjerujem da će vas ova pjesma osvojiti i da ćete je voljeti kao i ja", napisala je splitska glazbenica Jelena Rozga na svom Instagramu pokraj video isječka njezine nove pjesme koja je svjetlo dana ugledala u ponedjeljak točno u podne. Pjesmu će premijerno, odnosno prvi put na pozornici, izvesti isti dan u beogradskoj Stark Areni, na dodjeli glazbenih nagrada Music Awards Ceremony 2020.

"Vrlo sam uzbuđena zbog nove pjesme, moćna je i tjera nas sve na razmišljanje, a pjesma najviše nameće pitanje koje i sama sebi postavljam, je li ljubav zaista dovoljna da jedan odnos opstane i preživi sve lomove?", rekla je 42-godišnja pjevačica. Spot za ovu pjesmu snimljen je u veličanstvenom Dubrovniku, a Jelena je opet uspjela prenijeti svaku emociju koju je osjetila u pjesmi koja ju je jako dirnula.

Redatelj spota je Dario Radusin, za tekst i glazbu bili su zaduženi Tonči i Vjekoslava Huljić, za aranžman Darko Dimitrov.

Odjeću potpisuju Twinsi, kosu je Jeleni stilizirao Salon Franić, a fotografije potpisao Petar Vilović.

Petar Vilović

Nina Badrić, Severina, Jelena Rozga, Zsa Zsa, Indira Forza, Neno Belan, Boris Novković, Jacques Houdek, Ivan Zak, Petar Grašo, Marko Tolja, Parni Valjak, Opća opasnost, Goran Bare i Majke, Pavel, Pravila Igre, Fluentes, Damir Urban & 4, Elemental su samo od nekih hrvatskih izvođača u beogradskoj Stark Areni. Svečanu će dodjelu obilježiti i dvije hrvatske voditeljice – Ana Radišić bit će jedna od voditeljica službenog dijela programa dok će Nikolina Pišek biti zadužena za program na crvenom tepihu.

Jelena Rozga otkrila kako je svoju neposlušnu kožu dovela u red

Linker
20. travanj 2024 15:29