Kratko i jasno

Jelena Rozga progovorila o ljubavnom životu i odagnala svaku sumnju oko veze između nje i slavnog chefa

Pjevačica je još jednom morala naglasiti da je sa slavnim sugrađaninom veže samo dugogodišnje prijateljstvo.

Oko karijere Jelene Rozge nikad nema nagađanja ni dileme, ova uspješna pjevačica nedavno je proslavila 25 godina karijere u kojoj je nanizala niz uspjeha i kao pjevačica Magazina i u solo vodama. No, oko njenog privatnog i ljubavnog života kao da je omotan veo mistike, barem za brojne radoznale znatiželjnike koji nikako da plavokosu Splićanku 'ostave na miru' po tom pitanju.

Tako su je ovoga proljeća brojni mediji povezivali s njezinim sugrađaninom, chefom Ivanom Pažaninom, no u posljednjem medijskom istupu Jelena je jasno i glasno kako stvari stoje.

image
Jelena Rozga snimljena ovog ljeta u Splitu
SASA BURIC/CROPIX

"Solo sam", kratko je prokomentirala Jelena svoj ljubavni status za Blic. No, nešto je rječitija bila u opisu osobina koje cijeni u ljubavi i koje bi trebao imati muškarac koji želi osvojiti njezino srce.

"Odanost, povjerenje i vjeru. Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti druge da vas vole i poštuju. I tada možete stvoriti svoj svijet u kojem ćete biti sigurni i nedodirljivi", kazala je pjevačica.

Čitajte i: Jelena Rozga prvi put o prekidu s Hauserom, ali i glasinama o ljubavi s poznatim chefom: ‘Znam ga dugi niz godina...‘

Naučila se na govorkanja

Ovaj najnoviji istup Jelene oko njezinog statusa veze možda sad razjasni nagađanja, koja je komentirala i za Gloriju još u travnju ove godine.

"Sve dok tako nešto ne čujete od mene - ostaje na izmišljenim vijestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kavi", kazala je Jelena na pitanje je li istina da ju sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom veže više od prijateljstva.

image
Jelena kaže već s enaviknula na tračeve o sebi
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Dotakla se u razgovoru i činjenice da je često meta tračeva vezanih uz privatni život, a kako je rekla i ona i obitelj s vremenom su se naučili nositi s njima.

"Kad sam bila mlađa neki tračevi su me znali pogađati, no sada mi na jedno uho uđu, a na drugo izađu. Ni moji roditelji više ne reagiraju na takve stvari jer znaju da ću prvo njima reći ako sam u vezi", kazala je Jelena za Gloriju.

Tog je puta prokomentirala i svoju bivšu vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom. "Volim reći da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su dio moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uvijek gledam samo naprijed", zaključila je pjevačica.

Linker
18. ožujak 2024 07:27