EMOTIVNA OBJAVA

Jelena Veljača pokazala vjenčani buket posvećen ženi koja ima posebno mjesto u njenom srcu

Prošlog mjeseca, spisateljica i producentica Jelena Veljača udala se za Vitu Turšića, a od tada na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s novim supružnikom.

Jučer je Jelena Veljača objavila fotografiju vjenčanog buketa, posebno posvećenog baki Ružici, koja je nedavno preminula.

"Ovo je bio moj vjenčani buket od rozih ruža u čast baki mojoj Ružici. Moram ga imati na wallu...", napisala je Veljača u opisu fotografije.

Pratitelji su se na fotografiju buketa odmah raznježili, što su pokazali komentarima poput: "Bakama u slavu zauvijek", "Predivno ime Ružica", "Baka je sigurno sretna na nebu zbog vas".

Čitajte i: Ekskluzivno otkrivamo detalje svadbe: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom Vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici!

Od bake se Jelena oprostila u svibnju objavivši fotografiju na Instagramu na kojoj se ona, njezina kći Lena i baka Ružica posljednji put drže za ruke. Baka je bila izuzetno značajna žena u Jeleninom životu, što je sama više puta pokazala.

Prema Jeleninim pričama, baka Ružica je bila izuzetno blaga, topla i stabilna osoba, koja se nebrojeno puta selila po cijeloj Jugoslaviji s malim djetetom, i sve je mogla sama.

image
Jelena i Vito zaručili su se u travnju.
MARKO TODOROVIC/CROPIX

"Damski je podnosila sve životne neuspjehe, nikad nije cviilia. Bila je i nevjerojatno ravnopravna i cijenjena od strane mog dida, svog muža, i taj odnos je za mene ostao ideal muško-ženskog odnosa. Nikad nisam čula povišen ton ili netrpeljivost", pričala je jednom Jelena za Gloriju, a čini se da joj je bakin odnos s djedom bio inspiracija za nove ljubavne "pothvate".

Da Jelena, kada je ljubav u pitanju, ne čeka, pokazala je i činjenicom da je s novopečenim suprugom Vitom neki dan proslavila godinu dana poznanstva.

Čitajte i: Jelena Veljača: 'Taj odnos je za mene ostao ideal muško - ženskog odnosa'

"Rukica oko struka već godinu dana", napisala je Jelena uz objavljenu fotografiju, a jednom je prilikom izjavila kako bi se unatoč dva teška razvoda, udala i treći put jer vjeruje u ljubav i u odnose koji traju, ali bi onda stvarno morala vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek.

Par očito i vjeruje u to sudeći po svakoj zajedničkoj objavi na kojoj su glumica i bivši savjetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, vidno zaljubljeni.

Linker
16. travanj 2024 12:15